in

Amy Robach și TJ Holmes: Vor fi concediați? desparti de? Sau ce?!?

Amy Robach și TJ Holmes cu siguranță par să fie împreună într-un sens romantic.

Dar, având în vedere că soarta profesională a acestor jurnaliști se așteaptă să fie decisă în orice zi, un lucru pare să fie evident:

Nu vor fi la același birou împreună.

Niciodata.

Robach și Holmes au fost scoși din difuzare în urmă cu câteva săptămâni în calitate de co-gazdă a GMA3 (o extensie a Good Morning America) după ce au apărut fotografii cu co-starurile acționând FOARTE confortabil unul în jurul celuilalt.

O astfel de fotografie, de exemplu, îl înfățișa pe Holmes apucându-i fesele lui Robach.

Am menționat că ambele personalități TV sunt și ele căsătorite?

Potrivit Variety, președintele ABC News, Kim Godwin, le-a spus angajaților la începutul lunii decembrie că presupusa relație a devenit „o întrerupere internă și externă” și „a vrut să facă ceea ce este mai bine pentru organizație”, ceea ce la acea vreme credea că este o suspendare. pentru ambele părți.

Radar Online raportează acum că Robach și Holmes – dintre care fiecare și-au angajat un avocat de top – vor intra în mediere la un moment dat în această săptămână pentru a-și determina viitorul în rețea.

TMZ a raportat același lucru, adăugând că întâlnirea respectivă va fi probabil „contențioasă”, deoarece directorii ABC vor face eforturi ca Robach și Holmes să fie separați pe platoul de filmare… dacă li se va cere să revină la emisiunea de dimineață.

Alți oameni din interior au spus că superiorii sunt interesați să-l păstreze pe Robach, dar sunt mult mai reticenți să-l păstreze pe Holmes ca angajat, după ce a fost portretizat ca un prădător sexual într-un articol FOARTE tulburător care a devenit viral săptămâna trecută.

„Mulți directori de top din emisiune cred că ar trebui concediați”, dezvăluie acum o sursă de la People Magazine, adăugând:

„Dar problema este că nu le pot concedia, așa că au necazuri și încearcă să-și dea seama”.

Într-adevăr, persistă multe întrebări despre regulile pe care Robach și Holmes le-au încălcat de fapt la ABC în cazul în care ar fi eliberați. din cauza.

Se pare că și-au înșelat soții, da. Dar este o încălcare a contractului?

Amy Robach și TJ Holmes participă la ABC Disney Upfront 2022 la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

Anterior, o sursă a confirmat pentru People că co-gazdele „nu fuseseră concediați” de la emisiunea de știri, deși au rămas necunoscute dacă perechea se va întoarce la rolurile lor live.

„Nu există negocieri cu privire la viitorul lor. ABC își finalizează ancheta”, a spus sursa la acea vreme.

„Deși este puțin probabil ca aceștia să se întoarcă în forma în care erau – cu cât trece timpul mai mult, cu atât mai puțin probabil să se întoarcă – există încă linii deschise de comunicare și se poartă discuții ulterioare cu privire la ceea ce se va întâmpla”.

În ciuda anchetei în curs?

„Ei doar se înțeleg și își fac propriile lucruri”, a spus o a doua sursă din interior pentru People despre latura romantică a acestei relații.

„Nu există niciun motiv să-i concediezi și ei cred că nu vor fi concediați. Rețeaua așteaptă doar să se răcească lucrurile. Se întâmplă mereu în companii”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Acolo stă Pamela Anderson cu Tommy Lee acum

Rich Dollaz vorbește după arestarea fiicei