in

Aceste șervețe pentru prosoape cu peste 7.900 de recenzii de 5 stele îmi usucă rapid părul

Dacă doriți mai multe informații înainte de a face cumpărături, iată câteva recenzii pozitive de la cumpărători mulțumiți.

Recenzii despre scrunchies din microfibră ultra moi Kitsch

Un cumpărător a spus: „UMITOR – SCHIMBĂTOR DE JOCUL! Sunt OBSEAT de acestea. Le-am luat pentru mine și un set pentru prietenul meu. Amândoi avem părul foarte lung și gros. După spălare, îmi leg părul cu una dintre acestea și mă usuc. atat de rapid.”

Un altul a explicat: „URĂSĂ să am părul ud. Nu am avut prea multă încredere când mi-am cumpărat asta, dar pentru atât de ieftin m-am gândit să încerc. Nu mi-am schimbat nicio parte din spălarea/uscarea părului. rutina și ador cât de repede merge. usucă părul și cât de moale este după aceea!”

Cineva a lăudat: „Uimitor. Nu aveam prea multe speranțe și am purtat părul ud într-un scrunchie pentru a dormi și sunt uluit??? Părul meu este uscat! În mod normal, nu este uscat când merg la culcare cu părul ud și nu pare că aș adormit cu părul ud. Asta e magie! Arată la fel de bine ca și cum l-aș lăsa să se usuce la aer!!! Îmi place!!!”

Un cumpărător a insistat: „Cumpărați-l, acest produs este uimitor. Acest produs este într-adevăr la înălțimea hype-ului. dureri de cap ca bentite mai strânse. Acesta a fost un preț excelent și îmi place că vine într-un pachet de două. Cu siguranță voi fi cumpărând mai multe ca cadouri pentru prieteni și familie.”

Un client Amazon a comentat: „Sunt atât de obsedat de acestea! La început am crezut că sunt puțin înșelătoare, dar chiar îmi scad timpul de uscare a părului! Țin unul în noptieră și unul lângă măsuța de toaletă. Sunt durabili. si ramane intacte dupa spalare. O idee grozava de cadou!! Am cumparat deja trei pentru familie!”

Cauți mai multe produse grozave pentru păr? Consultați aceste 12 trucuri pentru a îmblânzi părul încrețit.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Michael Peña îi urează bine lui Jeremy Renner după accidentul său eroic cu plugul de zăpadă

Matthew Knowles apără reacțiile de la concertul Beyoncé din Dubai