in

Urmăriți-o pe Mia Alario aruncând o umbră epică lui Shep Rose pentru presupusul sărut

Această arsură este la fel de caldă ca vremea din Charleston, Carolina de Sud.

După ce a fost dezvăluit pe Farmecul sudicreuniunea din sezonul opt, Shep Rose lovit pe o Ospitalitate sudică membrul din distribuție a fost ultimul pahar pentru fosta lui iubită Taylor Ann Greencu care a renunțat la asta după doi ani de întâlnire în iulie 2022. Acum, Ospitalitate sudică‘S Mia Alario el îi dă doi cenți pe situație și a făcut-o aruncând o săpătură epică asupra colegului său Bravo.

După cum a confirmat gazda Andy Cohen pe Episodul din 23 ianuarie De Vezi ce se întâmplă în direct— Din păcate, am fost împușcat de Shep.

Tachinând diferențele mari de vârstă ale ei și ale lui Taylor cu tânăra de 42 de ani – deoarece Mia are 25 de ani și Taylor are 28 de ani – ea a continuat: „Totuși, nu știu la ce se gândea, pentru că nu am nicio experiență de muncă anterioară în muncă de geriatrie sau îngrijire pentru bătrâni, așa că a fost foarte interesant că m-a abordat, sincer. El știa că nu sunt eu. Eu i-am spus prietenei tale.”

Ea a confirmat, de asemenea, că a făcut DM lui Taylor în urma incidentului, menționând că speră că cineva va face același lucru pentru ea.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Babyface, surprins de concertul Super Bowl, intenționează să-i aducă un omagiu mamei sale

ABC nu caută înlocuitori pentru TJ Holmes și Amy Robach