in

Unde Nikki Bella și Artem Chigvintsev susțin că au un alt copil

Mai este încă un copil Bella în lucru?

Acum că Nicky Bella Și Artem Cigvintsevfiul lui Matteo este pe cale să împlinească doi ani și jumătate, dezvăluie soții dacă au vorbit despre a avea un al doilea copil.

„Avem”, îi spune Nikki în exclusivitate lui E! Știri înaintea lor E! special de nunta Nikki Bella spune da. „Artem și-ar dori să aibă doi, și eu la fel, dar gândul de a fi însărcinată și de a face toate astea din nou și faza de doi copii îți schimbă viața.”

Iar fosta vedetă WWE se poate uita la sora ei geamănă Brie Bella– care împarte fiica Păsărică5 și fiul Companie2, cu sotul Daniel Bryan– cât de mult este o viață schimbătoare cu doi copii.

„Suntem într-un flux atât de incredibil cu Matteo și felul în care călătorește cu noi și rutina noastră și este o binecuvântare”, a continuat Nikki, „dar privind viața surorii mele, cât de mult s-a schimbat să ai două. Ea spune: „Oh, da, fată, e diferit când ai doi.”

„Deci discutăm despre asta”, a adăugat fosta vedetă WWE, „Sunt cam așa și am terminat. Sunt mulțumit de asta, dar vom vedea”.

A glumit că ar fi mult mai ușor dacă Artem ar putea duce copilul, la care dansând cu stelele pro a răspuns cu entuziasm: „Aș face! Hai să aflăm.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Poliția a sunat-o acasă la Britney Spears după ce aceasta și-a șters contul de Instagram

Savannah Chrisley, după ce părinții au ajuns la închisoare: viața mea s-a prăbușit!