in

Shemar Moore o întâmpină pe fiica cu Jesiree Dizon

Felicitări noului tată, Shemar Moore! Miercuri, actorul în vârstă de 52 de ani a anunțat că el și partenerul său Jesiree Dizon au primit primul lor copil împreună. Bebelușul a sosit cu peste o săptămână mai devreme, inițial programat pentru 8 februarie 2023, care marchează și trei ani de când mama actorului a murit pe 8 februarie 2020.

Vestea a fost distribuită inițial de Moore printr-un reprezentant care a confirmat nașterea cu PEOPLE. Reprezentantul a spus: „Familia este foarte fericită și sănătoasă”.

„Ya Boy este oficial tată!!!” a scris Moore pe Instagram, împărtășind știrile urmăritorilor. „Visele devin realitate!! Restul vieții mele este aici! ❤️🙏🏽🙌🏽”

Dizon, 39 de ani, mai are doi copii, o fiică de 5 ani, Charli, din relația cu actorul Stephen Bishop și un fiu Kaiden dintr-o relație anterioară.

Shemar Moore a împărtășit anterior știri despre bebeluș, în timp ce își onorează regretata mame

Actorul SWAT a dezvăluit veștile sale interesante despre bebeluș la începutul acestei luni, împărtășind că copilul a avut o dată de naștere foarte importantă în timpul apariției sale. Spectacolul Jennifer Hudson.

„Sunt Shemar Moore, am 52 de ani și jumătate. Mama mea este în rai, chiar acum va fi cea de-a 3-a aniversare pe 8 februarie”, a spus el. „Și pe 8 februarie îi voi realiza unul dintre visele ei pentru că, în viața reală, Shemar Moore este pe cale să devină tată. .”

Mulțimea a izbucnit în aplauze, iar Hudson l-a lăudat pe actor pentru vestea fericită despre un nou copil, afirmând că mama lui trebuie să-i „zâmbească din ceruri”.

Actorul Criminal Minds a adăugat că viața lui a fost „destul de grozavă”. Dar este sigur că paternitatea va fi „cea mai bună” experiență.

„Viața mea este destul de grozavă, dar știu că ori de câte ori Dumnezeu îmi va striga numele odată ce voi avea această experiență, voi putea merge în tot cerul.”

Felicitări Shemar și Jesiree!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar: Lăudat de supraviețuitorii abuzului pentru că au dezvăluit biserica controversată a familiei

Poliția a sunat-o acasă la Britney Spears după ce aceasta și-a șters contul de Instagram