in

Paris Hilton întâmpină în secret primul copil… VEDEREA!

An nou, rol nou și interesant pentru Paris Hilton.

Socialistul este o mamă!!!!!!

Bărbatul de 41 de ani și soțul Carter Reum și-au întâmpinat recent primul copil împreună, un fiu, prin surogat, au confirmat acum mai multe canale de bârfă celebrități.

Hilton a anunțat vestea și pe Instagram prin următoarea fotografie și legenda.

„Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, a scris fosta vedetă de realitate alături de instantaneul prețios.

El a vorbit și cu People Magazine și a spus publicației:

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că ne-am cunoscut Carter și cu mine. Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii despre copil.

Nu numele lui, data nașterii sau orice măsurătoare.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 06 NOIEMBRIE: (LR) Paris Hilton și Carter Reum participă la cea de-a zecea gală anuală LACMA ART+FILM în onoarea lui Amy Sherald, Kehinde Wiley și Steven Spielberg, prezentată de Gucci la Los Angeles County Museum of Art pe 06 noiembrie 2021 în Los Angeles, California. (Fotografie de Rich Fury/Getty Images pentru LACMA)

Cuplul Hilton și Reum s-a logodit în februarie 2021, după ce Carter a cerut în căsătorie în timp ce sărbătorește ziua de naștere a iubitei sale pe o insulă privată.

S-au căsătorit nouă luni mai târziu.

„Primul dans a fost un moment magic”, a scris Hilton pe Instagram după nunta ei de toamnă.

„M-am simțit ca Cenușăreasa. A fost momentul perfect al nopții prințeselor Disney.”

INGLEWOOD, CALIFORNIA – 07 NOIEMBRIE: Paris Hilton și iubitul Carter Milliken Reum sunt văzuți în primul trimestru al jocului dintre Los Angeles Rams și Tennessee Titans pe Stadionul SoFi pe 07 noiembrie 2021 din Inglewood, California. (Fotografia de Ronald Martinez/Getty Images)

În timpul unui interviu cu People în decembrie 2021, Hilton a spus că ea și soțul ei au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în perioada de vârf a pandemiei de COVID-19.

„Am început să o facem după câteva luni pentru că lumea era închisă”, a spus ea la acea vreme.

„Știam că vrem să înființăm o familie și am spus: „Acesta este momentul perfect. De obicei, sunt într-un avion 250 de zile pe an și ne asigurăm că toate ouăle sunt gata și depozitate”, și avem tone de ele care așteaptă.

De asemenea, într-un episod din aprilie 2022 din podcastul The Bellas al lui Nikki și Brie Bella, Hilton a discutat despre entuziasmul pe care ea și Reum o împărtășesc cu privire la extinderea de a avea copii într-o zi.

Paris Hilton, soț

„Îmi place să fiu căsătorit. Simt că mi-am găsit în sfârșit partenerul perfect și mă simt atât de în siguranță”, a spus Hilton despre Reum. „În sfârșit am propria mea casă și abia aștept să întemeiez o familie și să am copii.”

Menționând că ea și Reum „au vorbit despre bebeluși încă de la început – de la primul cuplu, cum ar fi luni de întâlnire”, Hilton a spus că cuplul „și-ar dori să aibă gemeni”.

Hilton a spus la acea vreme că scopul era să aibă „trei sau patru” copii în total.

Acum sunt la o treime sau un sfert din drum!

Felicitări cuplului și nou-născutului lor!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jessie James Decker dezvăluie cum a învățat să ignore mamele rușinoase

Mark Ronson spune că vânzarea de catalog de 200 de milioane de dolari a lui Justin Bieber este o mișcare mare