in

Omarion spune „Nu se știe niciodată” după ce Papa menționează că sunt singuri

Omarion Și Nia Long a provocat destul de multă zgomot când au părut să împărtășească ceva chimie pe covorul roșu în timpul filmului ei Voi oameniiprimul. Într-un interviu recent, Omarion a abordat speculațiile despre o poveste de dragoste între cei doi, întrerupând discuțiile despre întâlniri, deoarece aparent a sugerat un anumit interes.

Un videograf l-a întâlnit recent pe Omarion în afara Aeroportului Internațional Los Angeles (LAX). Cântăreața a reacționat cu un hohot de râs când tatăl le-a subliniat apropierea pe covor și statutul lor de necăsătorit. Oamenii de pe rețelele de socializare au ratat-o ​​după ce Nia l-a ținut pentru scurt timp de mână în timp ce se îndepărta de un moment foto.

Covorul roșu din Dubai a fost prima întâlnire dintre Nia Long și Omarion

Cu toate acestea, fostul membru B2K a devenit rapid serios, negând toate discuțiile despre întâlniri care îl implică pe el și pe Nia. Videograful l-a întrebat și pe Omarion dacă este „stingerea incendiului” ce-ar fi dacă „Acolo este o fereastră”. De ambele ori Omarion a răspuns: „Nu am spus asta”.

Când a fost întrebat despre „stat” între ei, ea a dezvăluit că momentul covorului roșu a fost prima dată când s-au întâlnit. Totuși, și-a legat un încrezător „Desigur” la declarația tatălui despre a fi amândoi „atractiv.”

Apoi lucrurile au devenit puțin suculente. Pentru a doua oară, tatăl a subliniat statutul lor de singur. De data aceasta, Omarion a răspuns:

— Da, nu se știe niciodată.

A mai râs adânc când tata a întrebat: „Deci cum facem asta sa se intample?” Omarion mai târziu a fost de acord cu faptul că a simțit „o scânteie,” spus, „Da, asta e o atmosferă grozavă de Scorpion.” Și-a împărtășit și respectul „pentru regină”.

Când papa a întrebat dacă Omarion a primit cifrele, el a răspuns:

„Eu nu pot să vă spun.”

Apoi, când a intrat într-un lift, tatăl a strigat, „deci spui că există o șansă”. Dar Omarion tocmai a răspuns cu un alt râs mare.

Nia Long a negat deja speculațiile privind întâlnirile Camera din umbră

La scurt timp după ce s-a ținut scurt de mână, Nia a intrat Camera din umbră secțiunea de comentarii pentru a înlătura orice speculație.

Ea a scris:

„Toată lumea calmează-te… Sunt singur AF.”

Într-un interviu separat, Nia Long și-a reținut lacrimile în timp ce vorbea cu „momente devastatoare” în viața lui din ultimele luni. Deși nu a intrat în profunzime, relația de 13 ani a Niei cu iubitul Ime Udoka s-a încheiat în ultimul trimestru al anului 2022.

Boston Celtics dezvăluise public că Udoka avea o relație nepotrivită și consensuală cu un alt angajat. Acest lucru a dus mai târziu la suspendarea ei, dar infidelitatea a provocat o frenezie în rețelele sociale timp de luni de zile.

„Am avut niște momente destul de devastatoare în viața mea în ultimele două luni și a trebuit doar să spun: „Nu-i nimic, te vei recupera…” Nia și-a scurtat declarația adăugând: „O, Doamne, Sunt pe cale să plâng, când le-am deschis fața.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Briana DeJesus și Ashley Jones: INCENDIU de la franciza Teen Mom după cearta de întâlnire?!

George Santos flatat de Dicaprio. Comparația cu „Încercați-mă dacă puteți” pierde sensul