in

Obțineți produse de îngrijire a pielii în valoare de 244 USD pentru 50 USD: Peter Thomas Roth, Tula și altele

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Înțelegerea rutinei de îngrijire a pielii poate necesita multe încercări și erori. Și, din păcate, asta implică, de obicei, să cheltuiești bani pe produse care nu sunt de acord cu pielea ta până când nu te înțelegi bine. Dacă doriți să vă reînnoiți regimul și să încercați câteva produse noi, este inteligent să fiți în căutarea ofertelor și vânzărilor.

Dermstore a creat un pachet de măști și instrumente de îngrijire a pielii cele mai eficiente cu produse de la Peter Thomas Roth, TULA Skincare, Boscia, 111SKIN, iS Clinical, REN Clean Skincare, Revision Skincare și VERSO. Dacă ați cumpărat aceste produse separat, ar costa 244 USD, dar acest pachet este de numai 50 USD.

Daca scopul tau este sa iti netezesti, clarifica si hidrata pielea, acest pachet este primul pas catre construirea rutinei tale perfecte. Luați această ofertă înainte de a se epuiza. PS, acesta este și un cadou grozav pentru colegii tăi pasionați de îngrijirea pielii.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kanye West i se poate interzice intrarea în Australia din cauza comentariilor antisemite

Jinger Duggar: Lăudat de supraviețuitorii abuzului pentru că au dezvăluit biserica controversată a familiei