in

Netflix apără condițiile reale de filmare a Squid Game

Netflix este în adâncul sinelui Joc de calmar remorcher de război.

Streamerul se ferește singur de concurenți Joc de calmarSeria de concursuri inspirate a spus că lucrurile au mers puțin piure de cartofi real.

„Ne pasă profund de sănătatea și siguranța distribuției și a echipajului nostru și am investit în toate procedurile de siguranță adecvate”, a declarat Netflix într-o declarație din 25 ianuarie obținută de Netflix. varietate. „Chiar dacă a fost foarte frig pe platoul de filmare și participanții erau pregătiți pentru asta, orice pretenție de răni grave este falsă”.

Urmatoarea emisiune, care se filmeaza in prezent la Londra, a fost recent atacata dupa ce mai multi jucatori s-au plans de conditiile de filmare ale show-ului.

varietate a raportat că se crede că un concurent și-a rănit umărul după ce s-a izbit de un perete, în timp ce alții au fost tratați pentru „afecțiuni minore”.

Pe 24 ianuarie, în Marea Britanie Soarele a spus un concurent care le-a povestit despre experiență: „A fost ca o zonă de război. Oamenii au plecat în lacrimi”.

În timpul filmărilor jocului Red Light, Green Light a apărut în Joc de calmarPrimul episod din , potrivit unui alt concurent Soarele că un jucător a fost „desfășurat pe o targă” când temperaturile au ajuns la 30 de grade Fahrenheit.

Netflix a negat că cineva a fost în afara platoului.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tatăl TikTok Duo Enkyboys Randy Gonzalez a murit la 35 de ani, după lupta cu cancerul

Jessa Duggar: A fost interzisă din casa familiei la fel ca Jill?