in

Mike Tyson a fost acuzat de viol în anii 1990 într-un proces de 5 milioane de dolari

Mike Tyson a fost lovit de un proces de 5 milioane de dolari, acuzându-l că a violat o femeie la începutul anilor 1990.

Femeia spune că violul a avut loc în limuzina lui Mike

Potrivit procesului, care a fost raportat de către Vremurile Unirii, accidentul a avut loc în Albany, New York. Deși perioada de timp a fost restrânsă la începutul anilor 1990, nu a fost furnizată nicio dată specifică.

Femeia spune că ea și Mike s-au întâlnit în afara unui club de noapte închis acum și că el i-a invitat pe ea și pe un prieten la o petrecere de după. Cu toate acestea, acuzatorul spune că ea și prietena ei s-au despărțit, lăsând-o singură cu Mike.

Acolo, Mike este acuzat că a agresat-o pe femeie, în ciuda faptului că ea a spus „nu”, și ar fi procedat la violarea ei.

Nu au fost furnizate alte detalii în proces, inclusiv dacă șoferul de limuzină se afla în vehicul în acel moment.

Cu toate acestea, femeia spune că se confruntă cu „daune eterne” în diverse domenii ale vieții sale ca urmare a incidentului.

„Această experiență traumatizantă mi-a provocat un rău etern și aș dori să-mi păstrez intimitatea în această chestiune de natură sensibilă și extrem de personală. Tyson este o celebritate celebră și știu că aș fi atacat de mass-media și de toți fanii săi.”

Cronologia coincide cu Mike Tyson care a violat-o pe Desiree Washington

Ar trebui să adăugăm că presupusul incident a avut loc cam în aceeași perioadă în care Mike a violat-o pe Desiree Washington.

În iulie 1991, Desiree, un tânăr de 18 ani care încerca să participe la concursul Miss Black America, l-a însoțit pe boxer în camera lui de hotel din Indianapolis. Istorie. La scurt timp după, Mike a fost acuzat că a violat-o pe Desiree, deși a insistat că a fost consensual.

Pe 10 februarie 1992, Mike Tyson a fost condamnat pentru violarea lui Desiree Washington. În cele din urmă, a servit trei ani după gratii, deoarece a fost eliberat în februarie 1995.

Procesul a fost intentat conform Legii Supraviețuitorilor Adulti din New York

În ceea ce privește noul proces, acesta a fost depus în temeiul Adult Survivors Act, care permite persoanelor din New York care au fost agresate sexual ca adulți să depună plângeri împotriva abuzatorilor lor, chiar dacă incidentul a avut loc cu zeci de ani în urmă.

Legea pentru supraviețuitori adulți permite în mod specific să se facă cereri într-o fereastră de un an, care a fost deschisă în urmă cu aproximativ două luni, potrivit AP News.

Ce parere aveti de situatie?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Savannah Chrisley, după ce părinții au ajuns la închisoare: viața mea s-a prăbușit!

North West își va face debutul în continuarea „PAW Patrol” alături de Kim Kardashian