in

Judecătorul declară anularea procesului în procesul lui TI și Tiny împotriva OMG Dollz

Președintele judecătorului TU si sotia lui Tameka „Micul” HarrisProcesul împotriva unui producător de jucării a fost declarat în faliment după ce jurații au audiat o femeie depunând mărturie „Nu am vrut să susțin o companie care fură de la afro-americani și ideile lor”.

Procesul, intentat MGA Entertainment, susține că compania de jucării a furat asemănarea fiicei lor pentru linia lor de jucării OMG Dollz, pe care femeia în cauză a numit-o apropriere culturală.

Zonnique Pullins, fiica vitregă a lui T.I., a fost anterior membră a grupului de rap de fete OMG Girlz, a cărui asemănare seamănă izbitor cu păpușile menționate mai sus, Camera din umbră raportate anterior.

Juriul aude o femeie făcând comentarii prejudiciabile în procesul rapperului TI împotriva unei companii de jucării

Miercuri, judecătorul superior al districtului american James V. Selna a declarat anularea procesului, fiind de acord cu un argument prezentat de avocații MGA.

„Nu am vrut să susțin o companie care fură de la afro-americani și ideile lor”, a spus ea.

Potrivit documentelor judecătorești obținute de reporterul criminalist Meghann Cuniff, judecătorul Selna a considerat mărturia femeii despre însuşirea culturală o „explozie” prejudiciabilă împotriva inculpaţilor, care în acest caz este MGA Entertainment.

Avocatul rapperului încearcă să-l determine pe judecător să reconsidere, argumentând că mărturia femeii nu le-ar ajuta cazul.

Avocatul TI, Erin Ranahan, a încercat să o determine pe judecătorul Selna să-și reconsidere, argumentând că mărturia nu a fost de ajutor în cazul lor.

„Nu am vrut acea temă în fața acestui juriu. Acesta nu este Los Angeles. Nu există o singură persoană de culoare în juriul de jurizare.

Rapperul și soția sa dau în judecată un producător de jucării pentru că au folosit asemănarea fiicei sale vitrege într-o serie de păpuși, despre care susțin că i-au smuls aspectul în timp ce lucrau în grupul de rap OMG Girlz.

În aprilie 2022, Pullins a acuzat compania de păpuși OMG Dolls că a plagiat estetica OMG Girlz, un grup din care a făcut parte în adolescență, a scris Nick Fenley de la The Shade Room pentru Blavity la acea vreme.

Familia Harris se afla în mijlocul unui proces pentru a apăra drepturile de proprietate intelectuală ale fostului grup de rap de fete OMG Girlz, relatează Cuniff.

Fiica vitregă a lui T.I. a fost în OMG Girlz, împreună cu fiica lui Lil Wayne.

Procesul are „însuşiri culturale mari, probleme de rasism luate în considerare în litigiu”, spune reporterul

Într-o postare pe Instagram pe care Zonnique a făcut-o în aprilie, ea și-a chestionat urmăritorii pe această temă, cerându-le să aleagă între „Sper că ai fost plătit” și „Nu, nu văd (asemănarea)”.

Aproximativ 95% dintre respondenți au fost de partea lui Pullins.

Tameka „Tiny” Harris și T.I. participă la premierul special de comedie „Living My Best Life” din Atlanta, la Traffik Kitchen and Cocktails, pe 3 iunie 2021, în Atlanta, Georgia. (Foto de Prince Williams/Wireimage)

Procesul în sine va fi despre păpușile MGA OMG și dacă acestea încalcă sau nu OMG Girlz. Producătorul de păpuși a fost de fapt primul care a intentat un litigiu în 2020, dar acum TI și Tiny au intrat în ofensivă cu o cerere reconvențională.

Cuniff raportează că procesul are „probleme majore de însușire culturală și rasism luate în considerare în litigiu, printre alte aspecte preliminare”, a scris el pe Twitter.

Nu este clar când va începe un nou proces.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vinny Guadagnino și Gabby Windey: Avem o chimie uimitoare!

Matt Barnes o scuipă pe fosta prietenă la meciul din playoff-ul celor de la 49ers după presupuse amenințări, push