in

Jeremy Renner încerca să-și salveze nepotul înainte de a fi lovit de plug de zăpadă

Un adevărat super-erou.

Aproape o lună mai târziu Razbunatorii stea Jeremy Renner a fost transportat de urgență la spital din cauza rănilor suferite în urma lovirii de un tractor de plug de zăpadă, au apărut mai multe detalii despre incident.

Potrivit unui raport despre incident de la Biroul Șerifului din Nevada, obținut de CNN, actorul încerca să oprească plugul de zăpadă să alunece și să-și lovească nepotul, ceea ce a făcut ca acesta să fie târât sub mașină.

„Maizorul de zăpadă Pistenbully a început să alunece, făcându-l pe Renner să iasă din vehicul fără să aplice frâna de urgență”, se arată în înregistrări, potrivit publicației. „Deși Pistenbully a avut unele probleme mecanice, din inspecția noastră mecanică se crede că frâna de parcare l-ar fi împiedicat pe Pistenbully să avanseze.”

Raportul a continuat: „Când Renner a încercat să oprească sau să devieze pe Pistenbully pentru a evita rănirea lui (nepotul său), a fost tras sub vehicul de pe pistă și lovit peste el”.

Înregistrarea continuă și menționând, potrivit CNN, că problemele mecanice „s-ar putea să fi fost un factor în acest accident”, adăugând că nepotul lui Renner a putut să asiste până la sosirea ajutorului.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

George Santos flatat de Dicaprio. Comparația cu „Încercați-mă dacă puteți” pierde sensul

Christine și Janelle Brown: Sunt și ele implicate într-o schemă piramidală?!?