in

Greer Blitzer de licență își cere scuze pentru comentariile Blackface

Greer Blitzer ea a venit cu scuze pentru cuvintele ei trecute.

Sezonul 27 Burlac concurentul a împărtășit o scrisoare către povestea ei de Instagram pe 24 ianuarie, în care a adresat comentariile pe care a spus că le-a făcut în apărarea cuiva care a folosit blackface.

„În trecutul meu, am făcut câteva comentarii needucate, ignorante și sincer greșite pe conturile mele de socializare”, a scris tânărul de 24 de ani. „În special, în 2016, am folosit argumente înșelătoare pe Twitter pentru a-l apăra pe un student care purta o față neagră ca Tupac pentru Halloween.”

Blitzer a continuat: „Îmi pare profund rău pentru cei pe care i-am rănit, în special pentru cei din comunitatea Black, nu pentru că aceste capturi de ecran au reapărut, ci pentru că am împărtășit vreodată acele opinii dureroase”.

Concurentul, care este un reprezentant medical de vânzări din Houston, a continuat spunând că comentariile ei anterioare nu se aliniază cu sinea ei actuală.

„Timpul și vârsta nu îmi scuză acțiunile, dar aceasta nu reflectă cine sunt astăzi”, a scris ea. „Nu suport și nu accept opiniile și comportamentele dureroase pe care le-am împărtășit în acea etapă a vieții mele și voi regreta pentru totdeauna că am făcut aceste remarci dureroase.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shy Glizzy neagă că a încercat să se drogheze doar fanii modelului Sky Bri

Care iubit de 90 de zile fericit după sezonul 7 sunt încă împreună?