in

Felicitări! Paris Hilton întâmpină copilul prin surogat

Felicitările sunt necesare pentru Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, pentru că și-au întâmpinat recent primul copil împreună!

Paris și-a anunțat nașterea fiului său prin intermediul rețelelor de socializare

Vestea fericită a venit marți seara după ce proaspăta mămică a încărcat o fotografie cu ea ținând mâna nou-născutului. Ea a scris cu căldură imaginea: „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”.

În special, acest mesaj dulce a fost însoțit și de o inimă albastră.

Într-o declarație a oameniParis a menționat că a deveni mamă „a fost întotdeauna [her] vis.” În plus, ea a împărtășit că ea și „inimile lui Carter explodează de dragoste” pentru fiul lor.

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că ne-am cunoscut Carter și cu mine. Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.

Socialistul a spus anterior că și-ar dori să aibă „trei sau patru copii”

Înainte de știrile despre ea și nou-născutul lui Carter, Paris nu se sfia cât de nerăbdătoare era să-și întemeieze o familie.

În timpul unui episod din aprilie 2022 din Podcastul Bellassocialistul a vorbit despre cât de fericită era să se bucure de viața căsătorită, deoarece „o găsise în sfârșit [her] potrivire perfecta.”

Paris a mai menționat că „abia așteaptă să întemeieze o familie și să aibă copii”.

„Îmi place să fiu căsătorit. Simt că mi-am găsit în sfârșit partenerul perfect și mă simt atât de în siguranță. În sfârșit am propria mea casă și abia aștept să întemeiez o familie și să am copii.

Ea a continuat să adauge că perechea „a vorbit despre bebeluși de la început”. În plus, ea a spus că „ar dori să aibă gemeni” și în cele din urmă aspiră să aibă „trei din patru” copii.

Zvonuri despre bebeluși au înconjurat Paris Hilton în 2021, după logodna ei și a lui Carter

În acest moment, ar trebui să adăugăm că, după ce Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit la începutul lui 2021, zvonurile la care se așteptau au început să se învârtească.

Cu toate acestea, Nicky Hilton Rothschild a oprit în cele din urmă speculațiile, menționând că rapoartele „nu erau adevărate”.

Câteva luni mai târziu, Paris și Carter s-au căsătorit în timpul unei sărbători de trei zile în noiembrie 2021.

Le dorim lui Paris Hilton și Carter Reum toate cele bune pe măsură ce își pornesc călătoria parentală.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Christine și Janelle Brown: Sunt și ele implicate într-o schemă piramidală?!?

Gisele Bundchen, instructorul de Jiu-Jitsu Joaquim Valente merg împreună în Costa Rica