in

Connie Britton vorbește despre revenirea celui de-al treilea sezon din White Lotus

După terminarea producţiei Lotusul Alb‘ al doilea sezon în Sicilia, creator Mike White a sugerat că avea deja o destinație în minte pentru sezonul 3.

„Sezonul unu a evidențiat banii, iar sezonul doi este sexul”, a spus ea. „Cred că sezonul 3 ar putea fi o privire satirică și plină de umor asupra morții, religiei și spiritualității orientale. Se pare că ar putea fi o tapiserie bogată pentru a face o altă rundă.”

Cu toate acestea, înainte de premiera sezonului 2, el a speculat cu totul altceva, sugerând că a avut o altă idee pentru sezonul 2, dar în cele din urmă a decis să meargă pe calea siciliană.

„Aș putea să o fac în continuare, dacă ne vor oferi un al treilea sezon, așa că nu știu dacă ar trebui să spun,” spuse Mike Entertainment Weekly 29 septembrie. „Inițial, a fost mai mult ca o conferință Bilderberg, mai mult despre intrarea în unele dintre dinamicele puterii mai mari de acolo. Dar Sicilia a fost o atmosferă complet diferită de ideea pe care am prezentat-o. Pur și simplu nu se simțea corect”.

Ca să conștientizeze, întâlnirea Bilderberg, înființată în 1954, este o adunare neoficială organizată în fiecare an pentru a încuraja dezbaterea politică și socială între Statele Unite și Europa.

Un grup de politicieni influenți într-o stațiune White Lotus? Ar putea merge prost?!Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Paris Hilton este o proaspătă mămică, postează prima poză a bebelușului

Jinger Duggar: NU, nu vorbesc cu Josh! ai vrea?