in

Christine și Janelle Brown: Sunt și ele implicate într-o schemă piramidală?!?

Poate că a negat acest lucru în trecut, dar oricine familiarizat cu situația știe mai bine:

Meri Brown se află în centrul unei scheme piramidale.

Veterana vedetă de realitate lucrează pentru LuLaRoe de ani de zile ca vânzătoare, beneficiind de o afacere care exploatează cei vulnerabili.

S-a făcut un întreg documentar despre asta și despre orice altceva.

Dar, în timp ce majoritatea observatorilor de acolo sunt încrezători că Meri se află într-o operațiune umbrită, recent s-au trezit simțindu-se mai puțin încrezători decât Christine și Janelle Brown.

Ce fac mai exact aceste vedete Sister Wives?

Dacă o urmărești pe Christine sau Janelle Brown pe rețelele de socializare, probabil că le cunoști „băutura roz” iubita.

Acesta este doar unul dintre produsele populare Plexus Worldwide pe care fiecare femeie le promovează prin Instagram și alte platforme.

Imagine de Christine și Janelle Brown
Christine și Janelle Brown nu mai au soț. Dar ei rămân aproape.

Plexus este o companie de suplimente al cărei site web pretinde a fi „la vârful științei sănătății, cu o gamă de produse care se concentrează pe fiecare aspect al sănătății și fericirii tale”.

Se presupune că ajută la eliminarea „corpului de lucrurile rele” și „pregătește calea pentru o sănătate digestivă mai bună”.

Sună uimitor, nu-i așa?!?

La naiba, „Produsele Plexus funcționează”, continuă compania, adăugând că aceste articole sunt „de cea mai înaltă calitate fără OMG, 100% vegetariene și fără gluten oriunde este posibil”.

Ce este de urât?

Citiți mai departe pe site-ul oficial și planul de marketing pe mai multe niveluri este explicat tuturor, deoarece le spune potențialilor vânzători:

Prezintă-le oamenilor pe care îi iubești produsele pe care le iubești, pentru că de fapt sunt prea bune pentru a fi păstrate pentru tine. Schimbați viața cuiva cu un produs grozav și schimbați-vă viața cu ocazia de a vă crește veniturile, de a câștiga recompense uimitoare și de a găsi împlinirea personală.

Îmi place. Împărtășește-l. Deveniți ambasador.

Christine Brown și Janelle Brown
Christine Brown și Janelle Brown fac echipă pentru a pierde în greutate. Le dorim mult succes.

Fiica lui Janelle, Maddie, a fost deja adusă în acest val umbrit.

Dar aceste tipuri de configurații conduc aproape întotdeauna angajații de nivel inferior la datorii, deoarece trebuie să cumpere o serie de produse de la o companie precum Plexus și sunt apoi gata să recupereze ei înșiși acești bani printr-o varietate de vânzări.

Oameni celebri ca Browns?

Ei au un timp mult mai ușor decât clienții medii unu-la-unu pe care îi convin să facă o achiziție, ceea ce înseamnă că vor ieși din înțelegere fără nicio problemă… dar nu același lucru se poate spune despre majoritatea vânzătorilor sau femeilor Plexus. .

Janelle Brown împotriva Kody

În cele din urmă, există această problemă:

Plexus și produsele sale, clasificate ca „suplimente”, NU sunt testate sau aprobate de FDA.

Nu există studii care să susțină afirmațiile produselor de a promova „un intestin sănătos” și de a restabili „echilibrul metabolismului tău”.

În 2020, Plexus a primit chiar și o scrisoare de avertizare din partea Comisiei Federale pentru Comerț (FTC) din cauza postărilor periculoase pe rețelele sociale care susțin că produsele lor au prevenit COVI.

Fiți atenți acolo, oameni buni.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jeremy Renner încerca să-și salveze nepotul înainte de a fi lovit de plug de zăpadă

Felicitări! Paris Hilton întâmpină copilul prin surogat