in

Care iubit de 90 de zile fericit după sezonul 7 sunt încă împreună?

Cu Tell All Part 4, Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? Sezonul 7 s-a terminat.

Am discutat deja unde a rămas Tell All în sine pentru cupluri. Unul dintre ei a avut al unsprezecelea break chiar pe scenă.

Dar Tell All a fost filmat în septembrie 2022. Verificându-ne calendarele, adică uneori face. O mulțime de timp pentru ca praful să se așeze.

După toate aceste luni, cine mai este împreună?

Vom începe cu cele mai ușoare cupluri și vom merge până la coșmarurile mai complexe, dacă îți convine.

Jenny Slatten și Sumit Singh sunt împreună de peste un deceniu. Da inca impreuna și încă căsătorit.

Deși Jenny a vizitat familia în Palm Springs înainte de a se întoarce în India, s-a întors. Și ea și Sumit chiar și-au sărbătorit sărbătorile alături de unii dintre membrii familiei ei. Oricum, probabil că nu cu Mammy Dearest.

Elizabeth Potthast și Andrei Castravet nu sunt împreună atât de mult timp, dar de fapt sunt căsătoriți de mai mult timp. Sunt inca impreuna.

Libby și-a întâmpinat al doilea copil cu Andrei la începutul toamnei anului trecut, la câteva săptămâni după filmarea Tell All.

Mulți oameni simt că povestea lor s-a încheiat. Unii fani spun că sunt interesați să urmărească întâlnirea pe Chuck. Nu putem spune dacă aceasta este o dorință sinceră sau doar o idee pe care TLC încearcă să o transforme în „cererea fanilor”. Dar dacă se întâmplă, vom verifica.

Bilal Hazziez și Shaeeda Sween sunt inca impreuna. Chiar în această săptămână, Shaeeda a postat o actualizare despre ieșirea la masă cu bărbatul ei.

Pe Tell All, l-am văzut pe Bilal făcând un gest romantic măreț. Doi, probabil.

Mai întâi, s-a îngenuncheat și i-a „propus” să aibă un copil, dându-i o salopetă. Apoi, ea a împrăștiat petale de trandafir în toată camera lui Shaeeda.

Desigur, încă nu există indicii că Shaeeda este de fapt însărcinată.

Poate că nu a conceput încă. Sau poate că a făcut-o și se împotrivește să împărtășească știrile. Există multe motive posibile pentru aceasta, dintre care unul este un NDA.

Mulți oameni s-au întrebat dacă Bilal a încercat doar să salveze fața cu o mare reprezentație publică pentru camere. El tinde să fie manipulator și poate că a încercat să se răscumpere cu telespectatorii. Numai timpul va spune dacă intențiile ei se potrivesc cu cuvintele ei.

La fel și Jovi Dufren și Yara Zaya inca impreuna.

Ei rămân unul dintre cele mai armonioase și nedramatice cupluri. Majoritatea obstacolelor în calea fericirii lor au fost externe. Asta nu înseamnă că nu sunt probleme reale.

Evident, au probleme serioase de discutat. Unde vor locui? Câți copii vor avea? Dar acești doi pot face să funcționeze dacă doresc.

Între timp, lucrurile au fost întotdeauna mult mai complexe pentru Kimberly Menzies și Usman „Sojaboy” Umar.

În acest moment, în lumina tuturor dovezilor disponibile, se pare că acestea ramai fosta dar prieteni.

Nu există indicii că se întâlnesc din nou. Și Usman a oferit în mod public sprijin emoțional când sora lui Kimberly a murit la începutul acestei luni.

Desigur, mulți oameni bănuiesc că această situație de „prieteni” nu poate dura la nesfârșit.

Kimberly însăși a remarcat că se simte foarte deschisă la o situație de „prieteni cu beneficii”. Am înțeles că yammy este bun, dar cu siguranță trebuie să fie ceva mai aproape de casă, nu?

Iar unii, inclusiv colegii de distribuție, au sugerat că Usman va încerca să o recâștige. Acești indivizi nu cred că ar face-o din dragoste. Ei cred că este un escroc.

Angela Deem și Michael Ilesanmi nu păreau să fie în relații bune la Tell All.

Michael confirmase în cele din urmă cele mai mari temeri ale Angelei. A înșelat-o împărtășind mesaje afectuoase unui iubitor de Instagram.

În culise, Angela a amenințat că va călători în Florida și se va întâlni cu Chuck Potthast. (Fugi, Chuck, fugi!)

Angela le-a mai spus producătorilor că plănuia să depună cererea de divorț de Michael.

Chiar și atunci, a recunoscut că nu știa dacă va ajunge să semneze.

A mers până la capăt? Sunt din nou împreună? Sau totul este încă în limbo?

Un utilizator de Twitter pe nume Haneefah Adam i-a văzut și fotografiat pe vedetele căsătorite ale logodnicului de 90 de zile, Angela Deem și Michael Ilesanmi. Tweet-ul datează din 11 noiembrie 2022. (Credit imagine: Twitter)

La aproximativ două luni după filmările specialului Tell All, un fan i-a văzut pe Angela și Michael cumpărând la un supermarket nigerian.

Cei doi păreau destul de prietenoși unul cu celălalt.

Se pare ca Angela și Michael sunt încă căsătoriți și lucrează la relația lor.

Big Ed Brown nu suportă niciun fel de critică. El scapă. La Tell All, le cânta insulte copilărești adulților adulți din cameră.

Dar să se facă să arate ca un prost a fost cea mai mică dintre acțiunile lui.

La cea mai mică certare pentru Liz după ce Tell All l-a prins într-o minciună, el i-a cerut să-i înapoieze inelul de logodnă.

Cu inimile grele observăm că un fan i-a văzut pe Ed și Liz mergând împreună la începutul acestei luni.

Acesta pare a fi un semn trist că, în ciuda a 11 despărțiri, minciuni nesfârșite și abuz emoțional, Liz s-a întors cu Ed.

Se pare ca Big Ed și Liz sunt probabil din nou împreună. Nu am dori asta nimănui. Fie ca despărțirea #12 să vină curând și să fie ultima.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Greer Blitzer de licență își cere scuze pentru comentariile Blackface

Babyface, surprins de concertul Super Bowl, intenționează să-i aducă un omagiu mamei sale