in

Anna Delvey filmează un reality show în arest la domiciliu, desigur

Acum, cu siguranță are timp pentru asta.

Anna Delvey poate fi în arest la domiciliu, dar asta nu o împiedică să invite câteva persoane la nou-anunțul ei reality show, Dinner Clubul lui Delvey.

„Nu există nimic ca experiența de a aduna un grup de prieteni care să împărtășească poveștile de viață și să se bucure de o experiență culinară grozavă”, a împărtășit Delvey în anunțul din 25 ianuarie. „Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a lucra cu Wheelhouse și Butternut pentru a-mi aduce viziunea unui public mai larg și a împărtăși o privire asupra adevăratei Anna Delvey.”

Delvey, cunoscut și ca Anna Sorokina devenit faimă – sau poate, infam – prin presupusa escrocare a hotelurilor scumpe și a elitei din New York din sute de mii din banii lor câștigați cu greu, toate detaliate în Netflix. Inventează Anna.

Acum se dovedește Julia Garner (care l-a jucat pe Delvey pe ecran) s-ar putea găsi în curând cu o invitație la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente ale orașului, deoarece petrecerile lui Delvey vor fi „cine intime, numai pe invitație” la apartamentul său din East Village, cu o listă de invitați plină de „actori, muzicieni”. , fondatori, socialiți, jurnaliști și alți oaspeți stimați”, potrivit anunțului.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Matt Barnes o scuipă pe fosta prietenă la meciul din playoff-ul celor de la 49ers după presupuse amenințări, push

Jim Edmonds, soție, a aruncat-o în aer pe Meghan King: acel mincinos ne-a umilit!