in

30 de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru fanii reality TV din viața ta

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Dacă ești într-o relație cu un fan al reality TV, cel mai bun cadou pe care îl poți face este telecomanda (în orice moment). Tot ce ne dorim este să ne uităm în liniște la emisiunile noastre TV preferate și, în mod ideal, ar fi grozav dacă și celălalt nostru semnificativ i-ar plăcea să se uite. Pe lângă cartea liberă cu televizorul comun, există atât de multe modalități distractive de a încorpora televiziunea reality în planurile tale de Ziua Îndrăgostiților.

Am găsit felicitări, tricouri, căni și multe altele perfecte inspirate de ele gospodine adevărate, The Burlac, Soții Kardashian, Sub punți, A supraviețuit, Reguli Vanderpump, Casa de vacantaTotal Bellas, Provocarea, Frate mai mare, Cheia siestaȘi Bucătari de top.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kim Kardashian primește ordin de restricție împotriva bărbatului care ar fi trimis inel cu diamante

Harry Hamlin tocmai a scurs motivul real pentru ieșirea lui Lisa Rinna RHOBH?