in

Trailerul Cold Justice arată mai multe crime nerezolvate îngrozitoare

Cold cases nu se potrivesc cu distribuția Justiție rece.

procuror Kelly Siegler s-a întors și gata să descopere adevărul din spatele mai multor crime nerezolvate în E! Prima privire exclusivă a News asupra sezonului șapte al seriei Oxygen, care are premiera pe 25 februarie.

„Tot ce încercăm să facem este să dăm acestor familii ajutor, niște răspunsuri, niște dreptate”, spune Kelly în trailer, „pentru a le anunța că vom face tot ce ne stă în putință pentru a încerca să le reparăm cazul”.

Și procurorul tocmai asta va face cu echipa sa de anchetatori, formată din Steve Spingola, Tonia Cavaliere Și Abbey Abandonând-o– lângă el. „Acesta este obiectivul numărul unu aici”, continuă Kelly. „Și de fiecare dată când părăsim un oraș, sper cu adevărat că am reușit asta”.

Noul sezon începe cu Kelly și Steve care se îndreaptă spre estul Texasului pentru a investiga unul dintre cele mai mari cazuri de răceală din zonă: o adolescentă ale cărei rămășițe arse au fost găsite în mașina ei în 1992. Și, conform descrierii lui Oxygen, este un caz în care „Kelly are și-a urmat toată cariera.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Conor McGregor neagă că ar fi atacat o femeie pe iaht

Nominalizări la Oscar 2023: cine a fost respins? Cine a făcut tăietura?