in

Tevin Coleman vorbește despre diagnosticul fiicei sale de boală secerată

Tevin Coleman, un apărător al echipei San Francisco 49ers, și soția sa, Akilah Coleman, vorbesc despre experiența lor de a crește un copil care suferă de drepanocită.

Fiica lui Tevin și Akilah, Nazaneen, a fost diagnosticată în copilărie: „Știam că se întâmplă ceva”

În timpul unei întâlniri cu oameniCuplul a reflectat la modul în care și-au întâmpinat băieții gemeni, Nazaneen și Nezerah, în 2017.

Cu toate acestea, au știut „destul de instantaneu” că „ceva nu este în regulă”. Când avea patru luni, Nazaneen a fost diagnosticată cu drepanocită.

„Știam că se întâmplă ceva. Fiul meu, știau că nu are, dar destul de instantaneu, împreună cu fiica mea, a trebuit să ne întoarcem și să facem câteva teste diferite pentru că ei știau că se întâmplă ceva. S-a confirmat despre patru luni.

Ce este mai exact anemia cu celule secera?

Pentru context, condiția a descris „un grup de tulburări moștenite de celule roșii din sânge” care determină ca celulele să aibă formă de seceră, spre deosebire de aspectul lor obișnuit asemănător unui disc. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, globulele roșii în formă de seceră pot duce la o varietate de probleme în organism.

„Celulele falciforme mor devreme, ceea ce provoacă o lipsă constantă de globule roșii. De asemenea, atunci când călătoresc prin vase mici de sânge, se blochează și obstrucționează fluxul sanguin. Acest lucru poate duce la durere și alte complicații grave (probleme de sănătate), cum ar fi infecții, sindrom toracic acut și accident vascular cerebral.

Există diferite tipuri de boală, „cea mai gravă formă” a afecțiunii genetice fiind numită în mod obișnuit anemie falciforme.

Familia Coleman vrea să „vorbească despre asta și să crească gradul de conștientizare”

Tevin și Akilah au remarcat că, deși erau conștienți că sunt purtători de gena celulelor falciforme, nu erau pe deplin conștienți de modul în care condiția le-ar afecta familia.

Ei au remarcat, de asemenea, că, pe măsură ce fiica lor continuă să devină mai conștientă de starea ei, ei doresc să se concentreze pe promovarea educației asupra drepaniei, în timp ce o învață pe Nazaneen să fie deschisă cu privire la ceea ce se simte.

„Are doar 5 ani, așa că nu am ajuns la punctul în care i-am explicat de fapt prin ce trece corpul ei, dar i-am spus că este foarte important să-i spui mereu mamei, orice simți tu. , orice simți.” traversare, spune-i mamei. Hai să vorbim despre asta. Nu-ți fie teamă să-mi spui dacă te doare, ca să te pot ajuta.

Tevin a adăugat: „Acum că ea îmbătrânește și învață și înțelege că are siclemie, am vrut să vorbesc despre asta și să crească gradul de conștientizare”.

Cum o ajută familia pe Nazaneen să treacă prin unele dintre provocările statului

În plus, soții Coleman au abordat câteva dintre diferitele moduri în care au trebuit să se adapteze de dragul fiicei lor.

În primul rând, nu o lasă afară dacă este prea frig, deoarece este important ca persoanele cu drepano să rămână calde.

„Fiica mea nu iese la școală dacă temperatura este sub 50 de grade. Trebuie să o țin foarte caldă și când ajunge acasă de la școală trebuie să-i verific degetele de la mâini și de la picioare. Trebuie să o întreb dacă o doare sau dacă o doare ceva, sau dacă o doare. Și chiar a avut dureri, a avut dureri la picioare și la picioare.

Cu toate acestea, cu siguranță vor încerca să o facă amuzantă „disimulând multe din ce [they] face pentru ea ca îngrijire de sine.

„Voi spune doar: „Bine, vom avea o zi spa”. O să-i frec picioarele și o să-i fac un mani-pedi și o să-i frec picioarele și să-i reia circulația pentru că singurul lucru pe care nu vreau să-l fac este să o sperie prea tare.

Akilah a adăugat: „Vreau ca ea să poată identifica cum se simte, dar vreau și să o protejez… Vreau să poată vorbi despre cum se simte fără să fie speriată”.

Cât despre Tevin, ea observă că o mare parte din călătoria lor este înrădăcinată în menținerea pozitivității.

„De câte ori fiica mea are o criză sau este în spital după aceea, încercăm să o ridicăm și să menținem vibrațiile pozitive. Facem asta organizând o petrecere pentru ea când se întoarce, dându-i tortul, dându-i jucării, doar pentru a o face să zâmbească.”

Salutați familia Coleman în timp ce continuă să navigheze în aceste ape și să conștientizeze starea fiicei lor.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pagina OnlyFans a lui Kathryn Dennis NU este colac de salvare la care spera

Un împușcător de masă din Northern CA care a ucis 7 arestați într-un videoclip dramatic