in

Sha’Carri Richardson a fost îndepărtată de la zborul American Airlines

Sha’Carri Richardson a accesat Instagram în acest weekend pentru a împărtăși momentul în care a fost luată de pe un zbor American Airlines. Potrivit Fox Business, Richardson a fost aruncat din avion după o confruntare verbală cu un însoțitor de bord.

Richardson împărtășește mai multe despre confruntarea ei cu însoțitorul de bord

Potrivit NBC News, Richardson a explicat că însoțitorul de bord i-a cerut să încheie un apel telefonic, ceea ce a făcut. Apoi i-a declarat bărbatului că nu-i plăcea tonul pe care l-a folosit cu ea.

După aceea, în timp ce stătea în fața mea executând protocoalele de securitate, s-a tot aplecat să se uite la telefonul meu. A cerut să vadă că telefoanele mele sunt în modul avion în acest moment. Mi-a cerut să i-o arăt. Ceea ce am făcut în fața lui.

Richardson a explicat prin intermediul poveștii sale pe Instagram, așa cum a raportat presa.

Vedeta și sprinterul american de pistă a continuat să înregistreze un videoclip cu ea însăși.

Azi nu merge. Sărbători.

a spus Richardson camerei. Apoi întoarce telefonul pentru a-i arăta însoțitorului de zbor care se îndepărtează de ea.

Înregistrez, dar ai sărit în videoclipul meu, așa că te-am prins, pentru că ai sărit în videoclipul meu.

Însoțitorul de bord i-a spus sportivului că „nu poate înregistra”. Și ea a răspuns.

Mă hărțuiești în acest moment, așa că cred că ar trebui să te oprești, cred că ar trebui să încetezi.

Alți pasageri din avion pot fi auziți că sunt de acord cu Richardson, în timp ce unii îi cer și el să înceteze înregistrarea.

Nu, nu mă voi opri din înregistrare pentru că filmam un videoclip pentru mine…

Cu siguranță aș fi ascultat instrucțiunile, dar felul în care mi-a vorbit a fost foarte neprofesionist și apoi mâinile lui erau peste toată fața mea.

Un alt pasager l-a informat pe Richardson că pierde zborul de legătură din cauza incidentului în curs, adăugând că nu îl deranjează că femeia i-a lipsit de respect pe însoțitor. Un alt însoțitor de zbor îl informează apoi pe Richardson că căpitanul i-a cerut să părăsească avionul.

Știe căpitanul care s-a întâmplat înainte de a mă îndepărta? Deci știu ei că acest bărbat și-a pus mâinile pe fața mea și a fost foarte lipsit de respect și m-am simțit amenințat?

Căpitanul a refuzat să vină în cabină pentru a vorbi cu Richardson. Și a cerut personalului companiei aeriene numele asistentului, pe care a refuzat să-l împărtășească.

Nu, dar ai sărit în videoclipul meu, asta a început toată treaba și videoclipul arată că ai sărit în videoclipul meu și mi-ai invadat intimitatea, știi asta, nu? Deci există șansa să-ți pierzi slujba pentru că am dovezi.

Richardson continuă să părăsească avionul în timp ce unii pasageri sunt auziți aplaudând.

O vezi pe rețelele de socializare, pentru că habar nu ai cine sunt.

American Airlines răspunde incidentului dintre Richardson și personalul lor

Într-un videoclip postat pe contul de Instagram al lui Richardson, el a împărtășit că se gândește să ia măsuri legale împotriva companiei aeriene. Pe lângă reflecțiile ei personale asupra incidentului, una despre care crede că a fost alimentată de rasă.

Spune-mi dacă greșesc în a porni o acțiune în justiție împotriva companiei aeriene @americanair nu doar bărbatul m-a amenințat, ci și un spectator nevinovat care a vrut doar o poză cu mine. La începutul videoclipului, puteți auzi un bărbat caucazian susținând că nu îi dă unui bărbat că un însoțitor de bord intimidează o femeie. Nici căpitanul nu face nimic pentru a ajuta situația și această însoțitoare de bord a primit aplauze când am coborât din avion când sunt destul de serios, lipsa de respect pe care am primit-o nu s-ar fi întâmplat dacă aș fi fost unul dintre ei. Unul dintre ei chiar și-a declarat noroc cu interdicția ta (văd că și-a luat timp să facă niște cercetări, dar nu a apărat ceea ce este corect) soooo @americanair numele acesta de însoțitor de zbor era John și a refuzat să-și spună numele de familie. Oricum el și doamna pe care o vezi stând lângă el m-au căutat ☺️💅🏾 chiar dacă văd videoclipuri postate de la acest zbor, uite.

Etichetează @americanair dacă pot ajuta doar o singură persoană să nu treacă printr-o situație ca asta cu un astfel de tip, voi fi bine 🫶🏽🫶🏽🫶🏽

American Airlines a răspuns printr-o scurtă declarație, după cum a raportat NBC News.

Am reacomodat clientul pe un zbor ulterior și un membru al echipei noastre a contactat pentru a afla mai multe.

Atletul Odell Beckham a fost, de asemenea, îndepărtat recent dintr-un zbor American Airlines

Îndepărtarea lui Richardson de pe zborul American Airlines vine după ce Odell Beckham a fost concediat și el pe 27 noiembrie 2022. Incidentul este a doua oară când o persoană afro-americană este îndepărtată dintr-un zbor American Airlines în mai puțin de două luni.

Beckham ar fi comentat cu siguranță videoclipurile lui Richardson pe Instagram care documentează momentul.

SPUNEȚI-MI CE ARE GIT DE LA ZBORUL AMERICAN FĂRĂ MOT 😂😂😂😂

WAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIITTTTTTTTTT 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. BUTT EU SUNT CUL

După cum a raportat anterior The Shade Room, Beckham a fost scos dintr-un zbor American Airlines după ce se presupune că „nu a respectat protocoalele de siguranță”.

Avocatul lui Beckham a împărtășit o declarație despre incident la scurt timp după, după cum a raportat The Shade Room.

Dormitul într-un avion nu ar trebui să fie un motiv pentru a pleca de la un zbor. Dacă l-ar fi putut trezi când zborul s-a întors la poartă, atunci ar fi putut să facă același lucru și să-l trezească pentru a-i cere să-și pună centura de siguranță.

Colegi de cameră, ce părere aveți despre aceste incidente?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Disputa Loren și Alexei primește aviz juridic: stai, au dreptate părinții lui???

Riley Keough se întoarce acasă cu fiica ei după înmormântarea Lisei Marie Presley