in

Puma Curry răspunde pe fondul discuțiilor despre fotografia „Tight Pants” cu mama

Puma Curry, în vârstă de 18 ani, face cunoscut faptul că este adultă după ce oamenii online au criticat puternic o postare recentă pe Insta. Duminică (22 ianuarie), Curry a postat fotografii cu mama sa și vedeta mondială, Eryka Badu.

Două dintre cele trei imagini i-au arătat pe Puma și Erykah pozând unul lângă altul cu chiflele lor ca punct focal al fotografiilor. Erykah purta un tricou alb decupat și pantaloni roșii strâmți. Puma a oglindit aspectul cu un tricou decupat și pantaloni strâmți, minus culorile. În schimb, tânăra de 18 ani a optat pentru o potrivire complet neagră. Legenda ei nu conținea cuvinte, doar un emoticon de neînțeles.

După peste 93.000 de aprecieri, Puma și-a luat contul cu o altă postare. De data aceasta s-a confruntat cu reacții online după fotografii, în mare parte îndreptate către Badu.

Curry a scris:

„Am postat o poză (nu mama mea) cu mine și mama mea Badu în niște pantaloni strâmți drăguți. Sunt un adult. Care sunt problemele reale? Hai să discutăm.”

Mama Badu se pare că a susținut aplauzele blânde ale fiicei sale, dând like postării și comentând: „bine…”

Curry și-a sărbătorit 18 ani de naștere pe 5 iulie. Este a doua fiică a trei copii ai lui Badu.

De când și-a sărbătorit tranziția la vârsta adultă legală, Puma se pare că a distribuit conținut pe Instagram cu puțin mai multă expunere a corpului, de la fotografii în costum de baie la decolteu.

Cu toate acestea, Erykah pare defazat cu postările și apare adesea în secțiunile de comentarii. Și așa cum Curry a spus deja clar: ea este adultă.

Iată câteva dintre discuțiile online, de la asistență pentru duo până la apeluri de inadecvare:
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sutton Stracke: Tocmai ai dezvăluit că Lisa Vanderpump se întoarce la The Real Housewives of Beverly Hills?

Conor McGregor neagă că ar fi atacat o femeie pe iaht