in

Pagina OnlyFans a lui Kathryn Dennis NU este colac de salvare la care spera

La începutul acestei luni, fanii și membrii distribuției deopotrivă și-au exprimat șocul față de acest eveniment Farmecul sudic scutura.

Dar exact când Kathryn Dennis și-a confirmat ieșirea, ea a lansat o pagină OnlyFans.

Multă vreme, rapoartele sugerează că Kathryn are probleme mari cu banii. Focul nu a putut ajuta. Ar putea OnlyFans să fie biletul tău spre succes?

Din păcate, nu arată așa.

Pentru a începe de la vârf: Kathryn nu mai face parte Farmecul sudic. Ea a confirmat.

Se presupune că Bravo a concediat-o pentru comportament rău în culise, care, conform rapoartelor, includea agresarea echipajului emisiunii.

Comportamentul rău în fața camerei poate fi aurul televiziunii. Dar Bravo nu poate monetiza atunci când ești crud cu cei care conduc emisiunea. Să sperăm că nicio rețea nu găsește vreodată o modalitate de a profita de pe urma ei.

Kathryn Dennis a cerut White Privilege în trailerul din Southern Charm sezonul 7

Oricum, când Bravo închide o ușă, OnlyFans deschide o fereastră. Sau ceva. Dreapta?

OnlyFans este o platformă de abonament media pentru adulți. Are creatori și clienți și mulți oameni care sunt amândoi.

Pur și simplu, postezi conținut – orice, de la fotografii ușor aburinde în stil Instagram până la videoclipuri sexuale profund hardcore cu mai mulți parteneri. Oamenii plătesc pentru a se alătura. În cele mai multe cazuri, aceștia pot cumpăra, de asemenea, bucăți de conținut individuale, urmând un model de plată-per-vizionare.

Kathryn Dennis se pregătește și încearcă să se apere în această fotografie de la Bravo.

Kathryn este gata să câștige în jur de 15 USD pe lună per abonat.

Nu este atât de mult de persoană, atâta timp cât își câștigă banii. Există servicii de streaming uriașe care costă mai mult. Unele sunt mai ieftine, dar asta nu contează.

Cu doar 600 de abonați, Kathryn ar putea câștiga un salariu de șase cifre OnlyFans (ei bine, minus reducerea OF) în fiecare an. Poate fi singura lui sursă de venit. Și conturile OF mari tind să crească în continuare.

Kathryn Dennis într-o pălărie elegantă
Kathryn Dennis radiază o atmosferă puternică Charleston în această pălărie. Starul Southern Charm știe cu siguranță cum să arate bine în fața camerei. (Credit imagine: Instagram)

Dintr-un punct de vedere, ați putea crede că Kathryn este aproape garantat că va avea succes pe OnlyFans.

Ea este deja faimoasă, ceea ce este o problemă pentru început. Kathryn este în reality TV de mulți ani.

Și el este, de asemenea, mult mai tânăr decât majoritatea dintre ei Farmecul sudic (foști) colegi de distribuție. În lumea muncii sexuale, online sau offline, asta tinde să conteze pentru ceva.

Vrăjile Kathryn Dennis
Kathryn Dennis zâmbește în această scenă din hitul lui Bravo Southern Charm.

Chestia este că… cu informațiile limitate pe care le avem la dispoziție, nu pare că lucrurile merg bine.

Să începem cu unde a fost Kathryn în săptămâna în care și-a lansat OnlyFans.

Aici era pagina lui Kathryn acum mai puțin de două săptămâni, imediat după ce a început.

Iată pagina OnlyFans a lui Kathryn imediat după ce a lansat-o la începutul anului 2023.

Unele debuturi de la OnlyFans ale vedetelor de reality și ale altor personalități celebre „rup internetul”. Alții întârzie să prindă abur.

La lansare, Kathryn a intrat în mod clar în această din urmă categorie. Nu știm pentru ce au fost cele 12 like-uri, dar nu au fost… impresionante. Nici măcar nu este distribuit în trei postări.

Ne-am întrebat atunci dacă aceste cifre vor crește în timp. Au făcut-o, două săptămâni mai târziu. Și totuși… nu într-un mod semnificativ.

Iată pagina OnlyFans a lui Kathryn începând de luni, 23 ianuarie 2023.

Dacă am fi disperați să dăm o întorsătură pozitivă, am spune „hei, uite, are de zece ori mai mult numărul de aprecieri!”

Dar… chiar dacă este adevărat, nu este chiar impresionant când numărul de pornire este 12.

121 de aprecieri după două săptămâni pe OnlyFans ar fi bine pentru cineva care este necunoscut anterior și care face publicitate încet. Dar chiar și nimeni nu acumulează mii de aprecieri de-a lungul timpului… cu excepția cazului în care pagina lor este un eșec.

Kathryn Dennis emite un avertisment
Vedeta Southern Charm, Kathryn Dennis, trage câteva linii cu colegii ei de distribuție în privința criticilor la adresa Reunion.

Între timp, la sfârșitul săptămânii trecute, unul dintre presupușii prieteni ai lui Kathryn a vorbit despre ea la spatele ei Soarele Statelor Unite.

„Nu am fost șocată să văd că Kathryn a creat o pagină OnlyFans”, a comentat persoana.

Sursa a nuanțat: „Nu a avut niciodată o slujbă de la 9 la 5, așa că a găsit o altă modalitate de a-și face bani rapid din timpul său”.

Kathryn Dennis nefericită la reuniune
Vedeta Southern Charm, Kathryn Dennis, a plecat într-o călătorie facială la reuniunea specială, când distribuția a discutat despre fostul ei absent.

„Nu cred că este cel mai bun aspect”, a comentat această persoană, „mai ales când încearcă să obțină custodia copiilor ei”.

„Dar”, a adăugat persoana din interior, „sunt pentru a face ceea ce trebuie să faci pentru a scăpa de asta”.

Presupusa prietenă a recunoscut ulterior: „Nu știu câți bani poți câștiga acolo, vom vedea dacă ea continuă să posteze despre asta”.

Kathryn Dennis a coborât din căruță
Vedeta Southern Charm, Kathryn Dennis, își tachinează prietenii și colegii de distribuție îngrijorați după ce se întoarce la băutură.

Adăugând o umbră suplimentară, ei au remarcat: „Ea nu pare să dea niciodată până la capăt nimic, dar pentru ea, este asta sau nimic”.

Presupusul prieten a subliniat că „A încercat atâtea lucruri; un podcast, mobilier pentru copii, haine, un magazin Amazon.

Acest presupus prieten a batjocorit: „Ea nici măcar nu poate urmări companiile care vor să o plătească pentru a face reclamă despre ea. [Instagram] poveste pentru produse.” Cu astfel de prieteni

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nominalizările la Oscar 2023 sunt în sfârșit aici – vezi lista completă

Tevin Coleman vorbește despre diagnosticul fiicei sale de boală secerată