in

Nordstrom tocmai a adăugat sute de stiluri cu o reducere de 60%, începând de la 8 USD

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Acesta tocmai a sosit: Nordstrom a adăugat sute de stiluri noi la secțiunea sa de vânzare de la unele dintre mărcile noastre preferate și vom face cumpărături până când vom renunța. Sunt atât de multe piese la modă de la Reformation, Topshop, Free People, BP. și mai mult, e prea bun pentru a trece!

Fie că sunteți în căutarea îmbrăcămintei exterioare de iarnă șic sau a articolelor purtate atât pentru brunch, cât și pentru birou, secțiunea de reduceri Nordstrom este plină cu haine și accesorii perfecte pentru orice ocazie, începând de la 8 USD.

Continuați să derulați pentru a cumpăra noile noastre alegeri preferate Nordstrom de reducere înainte de a se epuiza toate!

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Câine împușcă și ucide proprietarul în mașină în timp ce vânează

Angela Deem amenință că o va seduce pe Jovi Dufren după ce cere divorțul de Michael