in

Mama lui Sammie se confruntă cu acuzații de crimă pentru că a împușcat o femeie de 27 de ani

Cântăreață de R&B Sammie a lansat o declarație în urma știrilor că mama ei este acuzată că a împușcat și ucis o femeie în mașina ei în Orange County, Florida.

Mama vedetei, Angila Baxter, în vârstă de 56 de ani, a fost acuzată miercuri de agresiune gravă cu armă de foc, ucidere din culpă de gradul doi cu armă de foc și două capete de acuzare de împușcare într-un vehicul, în moartea tânărului Nekaybaw Collier, în vârstă de 27 de ani, potrivit datelor informate. Faceți clic pe Orlando.

Într-o declarație pe pagina ei de Instagram, Sammie a vorbit despre arestarea mamei sale, oferindu-i mai întâi condoleanțe victimei. Apoi a cerut respectuos intimitate.

Având în vedere știrile recente, aș dori mai întâi să-mi exprim sincerele condoleanțe familiei doamnei Collier.

Înțeleg gravitatea acuzațiilor, dar nu am alte informații. Prin urmare, în acest moment, cer cu respect intimitate nu numai pentru familia mea, ci și pentru familia doamnei Collier.

Mulțumesc.

Mama lui Sammie ar fi împușcat victima în abdomen în timp ce conducea

Pe 12 ianuarie, Angila Baxter, în vârstă de 56 de ani, ar fi împușcat la întâmplare în vehicule de pe stradă. Unul dintre acestea a fost condus de Nekaybaw Collier, în vârstă de 27 de ani. Din nefericire, Collier a fost împușcat și și-a prăbușit mașina într-o zonă ușor accesibilă de casa ei.

Al doilea Faceți clic pe OrlandoAutopsia a arătat că Collier fusese împușcat în abdomen, cu o gaură de glonț observată în partea șoferului vehiculului ei.

Din nefericire, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, ea a fost ulterior declarată moartă într-un spital. Biroul șerifului din Orange County a postat pe Twitter această informație împreună cu fotografii cu enervantii Baxter și Collier.

Angila Baxter a recunoscut că și-a tras cu arma în vehicule aleatorii înainte de a împușca victima

Potrivit unei declarații pe propria răspundere, la mai puțin de 30 de minute după ce polițiștii au ajuns la locul lui Collier, un bărbat a oprit autoritățile pentru a raporta că o femeie într-un SUV roșu trăgea în oameni care treceau pe lângă ea. El a mai raportat că propriul său vehicul a fost lovit de focuri de armă.

O a treia victimă s-a apropiat ulterior de deputați spunând că, în timp ce conducea pe un drum din apropiere, o femeie într-un SUV roșu a oprit lângă ea și le-a spus „De ce mă urmăriți? Cine ești tu?” înainte ca victima să plece cu mașina. Victima a auzit apoi două zgomote venind din spatele vehiculului ei, ulterior stabilite a fi de la focuri de armă.

Baxter a recunoscut în fața detectivilor că a împușcat în vehicule pentru că a crezut că o urmăresc și a încercat să le „speriieze”. Dovezile analizate joi de Departamentul de Aplicare a Legii din Florida au dezvăluit că glonțul din corpul lui Collier a fost tras din Taurul lui Baxter.

Când a fost afișată o fotografie a lui Collier, Baxter le-a spus detectivilor că nu o cunoștea.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Licențiatul debutează, lăsând un pretendent într-o durere imediată

Mathew Knowles spune că urmează Beyonce Tour și Dubai Show United Cultures