in

Licențiatul debutează, lăsând un pretendent într-o durere imediată

Era multă șampanie. S-au schimbat multe scuipe. O serie de trandafiri. Și da, niște lacrimi serioase vărsate.

Într-adevăr, oameni buni: Licențiatul s-a întors!

Luni seara, directorul tech, în vârstă de 26 de ani, Zach Shallcross a intrat în rolul locuit anterior de alți băieți albi plictisitori și arătoși, spunând devreme camerei:

— Nu sunt aici să glumesc.

Iată-l! Zach Shallcross pare să aibă multe în comun cu liderii anteriori ai The Bachelor.

Să mergem direct la sosiri, este în regulă pentru Shallcross?

A fost Arielcare a spus The Bachelor: „Am pierdut zborul aici, mi s-a rupt valiza, mi s-a rupt chiar rochia, dar nimic nu mă va împiedica să vin”.

A fost Gabi, care i-a cerut lui Zach să guste niște sirop de arțar din Vermontul său natal. (Zach l-a numit „arțar”).

A fost Greer, care i-a oferit și lui Zach ceva de băut: o ceașcă de cafea ca să aibă energie pentru noaptea lungă care urmează. („Ai grijă, s-ar putea să fie fierbinte la fel ca tine”, i-a glumit ea lui Zach.)

A mai fost Baileype care Zach îl cunoscuse deja la specialul The Bachelorette After the Final Rose…al cărui nume l-a uitat…și care, prin urmare, a fost onorat cu primul sărut al sezonului.

„S-a simțit bine”, a spus Shallcross într-o confesiune. „A fost o mică scânteie acolo și vreau să știi că am simțit acea scânteie”.

La următorul cocktail, Zach le-a spus celor 30 de viitoare soții ale sale:

„Sunt doar un tip care iubește familia, fotbalul și pizza congelată. Dar, într-adevăr, cine este cineva care își caută pentru totdeauna cel mai bun prieten.

„Și pentru mine, am crescut cu doi părinți iubitori care sunt căsătoriți de peste 30 de ani și se iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi. Și asta e ceva pentru care susțin.

După ce a cerut onestitate de la pretendenții săi, Zach a mers înainte și i-a sărutat pe Kaity, Greer, Jess, Charity Și Christina, dansând cu majoritatea femeilor într-un autobuz de petrecere.

Shallcross a ajuns, de asemenea, la prima bază cu Madison, dar a spus că momentul romantic a fost „de brânză”, în timp ce Zach a fost de acord.

„Nu știu dacă simțeam acel sărut”, a recunoscut Zach într-un interviu la camera de filmat. — Nu s-a părut bine.

În cele din urmă, Greer a pus mâna pe First Impression Rose.

„A fost una dintre cele mai ușoare conversații pe care le-am avut vreodată”, i-a spus el. „Mi-a plăcut și abia aștept să te cunosc mai mult.”

Între timp, Madison a avut inima frântă că NU a primit acest trandafir (în ciuda întregului rating „slab” la sărut) și a întrerupt discuția lui Zach cu o altă femeie pentru a întreba unde era cu ea.

„Inima mea nu simțea asta”, a recunoscut Shallcross.

„Nu vreau să forțez niciodată și nu vreau să te pun prin ceva care nu este real pentru că știu cum se simte să fii înșelat și nu vreau asta pentru tine. Îmi pare rău, nu văd un viitor pentru noi.”

Și, exact așa, Madison a părăsit spectacolul.

„Nu pot să cred că mi-am dat viața pentru el”, a strigat Madison în timp ce se îndepărta.

Vom vedea mai multe dintre acestea două în sezonul 27 The Bachelor, în timp ce gazda Jesse Palmer stă lângă stud de brioșe Zach Shallcross.

Totuși, Zach a rămas cu decizia lui.

„Nu este persoana mea”, a spus el camerelor. — Nu-ți fac nicio favoare ținând-o în preajmă.

Înapoi înăuntru, Zach a povestit grupului ce s-a întâmplat și apoi a început să dăruiască trandafiri femeilor cu care dorea să se culce la un moment dat.

Christina, Charity, Bailey, Jess, Genevie, Davia, Aly, Brooklyn, Kaity, Anastasia, Kylee, Gabi, Katherine, Mercedes, Ariel, Victoria J., Kimberly și Cat au câștigat trandafiri.

„Abia aștept cu nerăbdare să continui această călătorie cu tine”, le-a spus Zach celorlalte femei. „Mă simt cu adevărat ca cei mai buni prieteni ai mei în această cameră”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum să urmărești anunțul nominalizărilor la Oscar 2023

Mama lui Sammie se confruntă cu acuzații de crimă pentru că a împușcat o femeie de 27 de ani