in

Khloé Kardashian îi aduce un omagiu lui Andrea Thompson

Khloé Kardashian a rupt tăcerea și a împărtășit o postare sinceră pe Instagram cu fosta mamă a lui Tristan Thompson, Andrea Thompson. Thompson este și bunica celor doi copii ai lui Kardashian.

Khloe Kardashian a mers pe Instagram marți dimineață pentru a-și împărtăși tributul

Potrivit Entertainment Tonight, Kardashian a accesat Instagram la primele ore ale dimineții de marți. Mama a doi copii, în vârstă de 38 de ani, care împărtășește cu fiul Andreei, Tristan Thompson, a scris un omagiu lung.

am evitat asta…. Evitați să acceptați că acest lucru este real. Am atât de multe de spus, dar nimic… Am atât de multe emoții și încă mă simt amorțit. Viața poate fi uneori extrem de nedreaptă și acesta a fost unul dintre cele mai grele momente din atât de multe dintre viețile noastre. Dar, în același timp, mă simt binecuvântată că am avut noroc că am avut pe cineva care face să-și ia rămas-bun atât de incredibil de dificil. Atât de greu încât aleg să nu-mi iau rămas bun pentru totdeauna pentru că este ceva ce nu-mi pot da seama. La revedere pentru totdeauna este ceva în care nu cred. ȘTIU că ne voi revedea. Știu că îți voi auzi din nou vocea dulce și râsul molipsitor. Știu că voi putea simți acea îmbrățișare din partea ta. Ne vom întâlni din nou cu cei mulți care au trecut înaintea ta, de care mi-e atât de dor, iubesc și prețuiesc. Așa că, aleg să spun că până nu te voi vedea din nou în rai, mi-e dor de tine și voi continua să-mi fie dor din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Kardashian a continuat spunând că știe că Thompson „se bucură” în rai. Chiar dacă nu vrea niciodată să-și părăsească familia.

Știu că ești cu Domnul și Mântuitorul nostru. Știu că te bucuri acolo sus. Dansează și cântă și probabil țipând „cine face asta!!” pentru că plângem pierderea ta. În același timp, știu că nu ai vrut niciodată să-ți părăsești iubiții. Eu sunt întreaga ta lume. Ei vor învăța să trăiască cu gaura în inimă pentru că sunt războinici la fel ca mama lor războinică. Doar știi, îți promit, Amari va fi perfect. Cu toții vom avea grijă de el, îl vom ajuta și îl vom proteja. Adolescenții tăi vor fi bine pentru că au alături îngerul lor păzitor.

Kardashian și-a încheiat tributul cu un verset din Biblie. Și o repetare a „Te iubesc”.

La fel și cu tine: Acum este momentul tău de durere, dar te voi revedea și te vei bucura și nimeni nu-ți va lua bucuria. Ioan 16:22

Te iubesc 🤍 Te iubesc 🤍 Te iubesc 🤍💔🥹🕊️

Khloé, Kim și Kris s-au alăturat lui Tristan Thompson pentru înmormântarea mamei sale

După cum a raportat anterior The Shade Room, Khloé Kardashian, sora ei Kim și mama ei Kris s-au alăturat lui Tristan Thompson pentru înmormântarea mamei sale la începutul lunii ianuarie. Kardashian a fost fotografiată chiar însoțindu-l pe Tristan în zborul spre Toronto, după ce a primit vestea șocantă a morții sale.

Andrea Thompson a murit săptămâna trecută după ce a suferit un atac de cord la ea acasă pe 5 ianuarie, după cum a raportat The Shade Room. Thompson a fost dusă de urgență la un spital local, unde experții medicali au încercat să o resusciteze. Din păcate, ea nu a supraviețuit.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nominalizări la Oscar 2023: cine a fost respins? Cine a făcut tăietura?

Câine împușcă și ucide proprietarul în mașină în timp ce vânează