in

Joshua Jackson a sărbătorit cu nostalgie nominalizarea lui Michelle Williams la Oscar

Nominalizarea lui Michelle Williams la Oscar a venit cu o latură de nostalgie.

După Michael Williams a câștigat a cincea nominalizare la Premiul Oscar pentru munca sa în Familia Fabelmanfostul lui Dawson Creek co-star Joshua Jackson îşi înclină pălăria cu un mesaj nostalgic de sărbătoare.

„5 nominalizări la Oscar!!! Sfântul Moise”, the Doctor Moarte vedeta a scris poveștilor ei de pe Instagram pe 24 ianuarie, în timp ce împărtășea o fotografie cu Michelle, postată de Philip ocupat. „Nu știu, dar cred că asta a fost făcută într-o groapă de apă murdară când eram cu toții copii. Ce excursie uimitoare ai avut. Felicitări!”

Joshua, care a jucat alături de Michelle în toate cele șase sezoane ale dramei pentru adolescenți a The WB din 1998 până în 2003, nu a fost singurul fost membru al distribuției care i-a adus laudele. Busy, care s-a alăturat distribuției în sezonul 5, unde și-a cunoscut viitorul cel mai bun prieten, a scris un omagiu emoționant reflectând despre călătoria lui Michelle.

„Te iubesc MW”, a scris Busy în postarea sa pe Instagram. „Mândru de tine pentru totdeauna pentru că ai construit viața și cariera la care ai visat, chiar dacă durerea absolut copleșitoare de a fi uman te-a făcut să te întrebi dacă ai putea face asta uneori. Dar apoi ai săpa adânc și ai încerca din nou. Este unul dintre Lucrurile preferate despre tine NICIODATĂ nu încetezi să încerci.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

AEW îl onorează pe Jay Briscoe cu un meci tribut după moartea tragică

Pete Davidson: Iată de ce fanii cred că este încă supărat de despărțirea de Kim Kardashian