in

Jinger Duggar a crescut temându-se că Dumnezeu o va ucide dacă ar încălca regulile cultului

Jinger Duggar a fost crescut într-un cult toxic și fundamentalist. Părinții ei au furat-o de alegerile normale și chiar și acum se luptă să ia anumite decizii. E greu să-ți treci peste copilărie.

Mai mult decât orice altceva, frica i-a definit viața tânără.

În orice moment, se temea că felul în care se îmbracă, unde mergea, cine îi sunt prietenii și chiar și propriile ei gânduri ar putea avea consecințe groaznice.

Jinger s-a îngrijorat cândva că Dumnezeu va face asta lovește-o până la moarte într-o călătorie pentru că era într-o ieșire în familie în loc să citească acasă Biblia.

Jinger Duggar se pregătește să publice o nouă carte de memorii. Și fanii sunt nerăbdători să vadă cum reacționează familia lui. (Fotografie prin Instagram)

Deveniți cu adevărat liberi iese foarte curand. Cartea apare pe 31 ianuarie.

Deși este puțin probabil să doboare recorduri de vânzări de cărți precum cel al Prințului Harry ÎnlocuireA cantitate de ochi sunt pe această carte.

Unii oameni au îndoieli de înțeles cu privire la cât de bine și-a depășit cu adevărat Jinger rădăcinile dăunătoare. Dar în mod clar nu numai că știe că elemente din copilăria ei au fost greșite, ci și deoarece ei nu au avut dreptate.

Jinger Duggar spune că se descurcă mai bine ca niciodată. Dar fanii pur și simplu nu îl cumpără. (Fotografie prin Instagram)

Înainte de lansarea cărții sale, Jinger i-a oferit un interviu oameni pentru a discuta despre rolul terorii în tânăra lui viață.

„Frica a fost o parte importantă a copilăriei mele”, a caracterizat el.

Ea a crescut sub regulile dominatoare pe care Jim Bob și Michelle le-au impus tuturor copiilor lor. Cultul pernicios IBLP a informat multe dintre aceste politici și convingerile întortocheate din spatele lor.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

„Credeam că ar trebui să port doar fuste și rochii”, și-a amintit Jinger. În mod infam, ea și toate surorile ei au trebuit să se îmbrace în moduri deloc măgulitoare.

Ea a explicat că a crezut sincer, crescând, că trebuie să adopte această garderobă prea modestă „pentru a fi pe placul lui Dumnezeu”.

Dar lucrurile au mers mult dincolo de dorința de a fi de partea bună a zeității pe care o venerează. Există o altă latură a acestui lucru.

Jinger Duggar, păr nou
Ce crezi despre asta? Jinger Duggar poartă o coafură scurtă în această fotografie.

Jinger a crescut crezând că activitățile și alegerile simple, de zi cu zi, ar putea duce la lumea reală divin a plati.

„Muzica cu tobe, locurile în care am fost sau prieteniile greșite ar putea provoca rău”, și-a amintit ea.

Și un caz, în special, îi vine în minte când se gândește la teama că propriul ei Dumnezeu ar putea să o omoare pentru cea mai mică infracțiune.

Jinger Duggar îi duce pe fani într-un tur al casei sale. (Fotografie de pe YouTube)

Acesta nu a fost doar scenariul tău normal de frică din Chick Tract de a te strecura să te machiezi „păcătos” la mall. Nu, Jinger a fost într-o călătorie de familie.

El a mers cu colegul său fundamentalist Duggars să joace un sport numit „broomball”. Din păcate, străin pentru vrăjitoare. Dar s-a simțit „îngrozită” în timpul călătoriei.

„Credeam că voi muri într-un accident de mașină pe drum”, a mărturisit Jinger. Se temea de moartea de către zei mânioși „pentru că nu știam dacă Dumnezeu voia să stau acasă și să-mi citesc Biblia în schimb”.

Antet de Jinger Duggar (6 iunie 2022)
Lui Jinger Duggar i-a trebuit mult timp până să poată face propriile alegeri. (Fotografie prin TLC)

Ca adultă cu copiii ei, Jinger își dă acum seama că această ortodoxie toxică pe care ea a numit-o copilăria ei a fost „ca un cult”. Cel putin.

„Învățătura cu care am crescut a fost dăunătoare”, a spus ea.

„A fost dăunător”, a recunoscut Jinger. El a continuat: „Și există efecte de durată”. Trauma copilăriei nu se termină la sfârșitul copilăriei.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum hack-ul pentru eyeliner TikTok oferă rezultate maxime cu un efort minim

Kylie Jenner și Doja Cat îi uimesc pe fani la prezentarea de modă Schiaparelli