in

George Foreman trage înapoi acuzatorului cu un contracost

La cinci luni după ce a fost lovit de acuzații de abuz sexual, George Foreman a ripostat unuia dintre acuzatorii săi în instanță.

George Foreman spune că nu există dovezi care să susțină acuzațiile de agresiune sexuală

Al doilea extensia tmzbătrânul de 74 de ani dă în judecată o femeie identificată ca „Gwen H.”, care este una dintre cele două persoane care au intentat un proces împotriva lui Foreman în august 2022.

Mai exact, Gwen și „Denise S”. ambii l-au acuzat pe George că i-a agresat sexual la vârsta de 20 de ani. Ei spun, de asemenea, că erau minori la acea vreme, cum ar fi Camera din umbră raportate anterior.

Este demn de remarcat faptul că, mai degrabă decât acuzația din dosarul inițial, procesul lui George vizează în mod special comentariile oferite de Gwen în timpul unei conferințe de presă la sfârșitul anului trecut, în care și-a detaliat acuzația.

La un moment dat în timpul conferinței, Gwen a spus: „Mi-a cerut să-mi dau jos hainele, iar dacă nu o făceam, atunci tatăl meu ar fi fost concediat, așa că m-am conformat”.

În ceea ce privește relatarea lui Gwen, George spune că nu a furnizat „nicio dovadă de coroborare sub formă de documente, fotografii, scrisori sau martori” care să susțină aceste „afirmații false”.

El o acuză și pe Gwen că „spera că trecerea timpului îi va scuza lipsa totală de dovezi”.

Foreman dă foc în instanță, susține că a fost estorcat pentru 12 milioane de dolari în bani ascunși

Din cauza acestor acuzații, George spune că s-a confruntat cu „anxietate, insomnie, îngrijorare, șoc și umilință”. Drept urmare, a ales să riposteze pentru daune nespecificate.

De asemenea, ar trebui să adăugăm că, în iulie 2022, înainte de a intenta procesul, Foreman a vorbit cu extensia tmz despre situația viitoare și le-a acuzat pe femei că au încercat să obțină 12 milioane de dolari de la el în schimbul tăcerii lor.

Deci, una peste alta, George Foreman simte că are un caz.

Ce parere aveti de situatia generala?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Robach: Holy F%$K, TJ Holmes este un Dirtbag total!

Starul Islanders Brock Nelson trage un dinte în timpul unui joc de hochei