in

Fiul de 14 ani al lui Anne Heche rupe tăcerea în legătură cu moartea actriței

La momentul morții ei, James a mers pe Instagram pentru a posta o fotografie cu Anne, cu legenda „Te iubesc pentru totdeauna”, alături de un emoji cu inima zdrobită.

În august, Anne a murit ca urmare a inhalării și a rănilor termice suferite într-un accident. De asemenea, a avut un stern fracturat din cauza unui traumatism contondent care a contribuit la moartea sa. După ce a petrecut șapte zile în comă, bărbatul de 53 de ani a fost declarat decedat pe 11 august.

La începutul acestei luni, fiul său cel mare Homer– pe care l-a împărtășit cu fostul ei soț Coleman Laffoon— a preluat contul ei de Instagram și a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat înainte de lansarea pe 24 ianuarie a memoriului ei postum, Spune-mi Anna.

„Bună tuturor, Homer aici”, a scris ea pe 5 ianuarie, alături de o fotografie a copertei cărții. „Nu mi-am imaginat niciodată să mă găsesc responsabil de contul IG al mamei, dar iată-ne. În primul rând, din august și până acum, cantitatea de dragoste, grijă și sprijin arătate de cei de pe rețelele sociale și IRL a fost copleșitoare și primită cu multumire – mulțumesc. „Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Principalul „burlac” își cere scuze pentru că a apărat incidentul cu fața neagră a unui prieten

Dr. Cheyenne Bryant: Ryan Edwards este un tată grozav! Nu crede tot ce vezi pe Teen Mom!