in

Drew Barrymore își bate joc de reputația proastă a lui Leonardo DiCaprio

De asemenea Drew Barrymore gandeste Leonardo DiCaprio el este mai degrabă bărbatul femeilor.

The îngerii lui Charlie a glumit despre alun Nu ridica privirea reputația vedetei în timpul episodului din 23 ianuarie din Spectacolul Drew Barrymore. Când oaspete Sam Smith a dezvăluit că prima lor îndrăgostire de celebritate a fost nimeni altul decât Leo la apogeul lui Titanic faimă, a observat Drew despre bărbatul de 48 de ani, „Îmi place că încă mai face cluburi”.

Gazda talk-show-ului a subliniat apoi cum Leo poate fi văzut adesea petrecând pe iahturi (inclusiv la începutul acestei luni), înainte de a face, aparent, o glumă despre istoria aglomerată a actorului în întâlniri. Făcând referire la versurile piesei lui Sam „Unholy”, care este despre o întâlnire plină de vapori, Drew a glumit: „Se duce la caroserie, pun pariu”.

Dar asta nu înseamnă inima lui Drew nu continuă și pentru Leu. După ce Sam l-a numit obraznic pe câștigătorul Oscarului „băiat rău”, Drew s-a plâns: „Știu și îmi place”.

În trecut, Leul a fost implicat romantic Gisele bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Tony Garn Și Nina Agdal. Și la doar o lună după ce a apărut vestea în august că și-a încheiat relația de patru ani cu modelul Camila Morrone, a declarat o sursă apropiată lui Leo pentru E! Veste cu care actorul a avut câteva întâlniri Gigi Hadid– chiar dacă „nu sunt exclusiviste”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Artistul Universal Studios Hollywood WaterWorld Performer are nevoie de RCP, dus de urgență la spital

Disputa Loren și Alexei primește aviz juridic: stai, au dreptate părinții lui???