in

Drake blochează spectacolul de la Apollo după ce un fan cade de pe balcon

După ce un fan a căzut în timpul recentei spectacole a lui Drake la Apollo, rapperul a întrerupt pentru scurt timp spectacolul pentru a se asigura că totul era bine.

Drizzy a întrerupt concertul pentru a „a se asigura că cineva este bine”

Al doilea Insideri, incidentul a durat aproximativ o oră și jumătate în emisiune. Mai exact, s-a întâmplat la scurt timp după ce 21 Savage s-a alăturat lui Drake pe scenă.

Înainte ca rapperii „Rich Flex” să înceapă să-și mulțumească, totuși, un membru al publicului s-a prăbușit în mulțime de la unul dintre balcoanele de la etajul al doilea al locației.

La rândul său, muzica s-a oprit și Drake a anunțat: „Bine, trebuie doar să mă asigur că cineva e bine”.

Din fericire, un alt videoclip l-a arătat pe fanul în cauză mergând asistat de personal, sugerând că rănile sale nu par să fie piure de cartofi serios.

Interpreții par mai conștienți de siguranța publică după tragedia Astroworld

Decizia lui Drake de a închide spectacolul în numele siguranței publicului este cel mai recent exemplu al modului în care Festivalul Astroworld al lui Travis Scott, în care 10 persoane și-au pierdut viața într-un „val de mulțime”, a modelat abordarea artiștilor asupra subiectului.

În câteva ocazii separate în 2022, Billie Eilish a suspendat spectacolele pentru a se asigura că fanii ei sunt în siguranță.

De asemenea, Travis era sigur că va întrerupe o performanță la Coney Island pe 4 iulie, în numele ținerii fanilor departe de pericol.

Doar o lună mai târziu, Kehlani a închis un spectacol după ce „mulți” fani au leșinat.

„Nu pot avea asta. Acest lucru nu este bun. Nu mă simt confortabil, nu mă simt bine, nu simt că cineva este în siguranță acum.

@iam_adrianb4

@Kehlani a trebuit să-și întrerupă spectacolul în seara asta în Philly, din cauza prea mulți fani care au leșinat în mulțime. Acesta este modul în care artiștii ar trebui să se ocupe întotdeauna de asta!! #kehlani #bwr #concert #philadelphia #tsunamigang #fyp #foryoupage

♬ sunet original – adrian bustamante

Astfel, se pare că tragedia Astroworld a avut un impact de durată asupra modului în care artiștii acordă prioritate bunăstării fanilor lor.

Concertul a fost respins de 2 ori

În acest moment, ar trebui să adăugăm că spectacolul mult așteptat al lui Drake la Apollo a fost programat inițial pentru noiembrie. Totuși, al doilea extensia tmzspectacolul a fost reprogramat la începutul lunii decembrie din cauza morții lui Takeoff și a fost în continuare amânat din cauza problemelor de producție.

De asemenea, presa notează că, în timp ce fanii au fost nevoiți să reprogrameze de câteva ori diferite, spectacolul a fost cu siguranță uimitor.

Ce părere aveți despre situație și cum vă simțiți despre artiștii care întrerup spectacolele pentru a asigura siguranța publicului?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Situația lui Ronnie: Trebuie să ne ceri scuze tuturor dacă vrei să te întorci pe Jersey Shore!

Vedeta din „M3GAN”, Violet McGraw, contractul minorului dezvăluie un salariu mare, beneficii