in

Dr. Cheyenne Bryant: Ryan Edwards este un tată grozav! Nu crede tot ce vezi pe Teen Mom!

Ryan Edwards este cu ușurință unul dintre cei mai răi tați din istoria reality TV.

Ani de zile, fanii Teen Mom au urmărit îngroziți cum Ryan a abuzat de diverse substanțe, a fost arestat în mod repetat și îl teroriza pe fiul său cel mare.

Problema s-a înrăutățit în cele din urmă atât de rău încât MTV l-a concediat pe Ryan și familia lui, se pare că la porunca fostului său de mult timp, Maci Bookout.

Acum, totuși, Edwards se va întoarce la franciza care l-a făcut celebru cu o apariție în emisiunea de reuniune Teen Mom: Family Reunion.

Ryan Edwards și Mackenzie Standifer și-au încheiat pauza în rețelele sociale. Și acum își spun povestea ca niciodată. (Fotografie prin Instagram)

(Se intitulează oficial Teen Mom Family Reunion: Aftermath. Apariția unor titluri pentru toate aceste spin-off și speciale trebuie să fie o poziție cu normă întreagă pe MTV în aceste zile.)

Și conform terapeutului rezident al serialului, Dr. Cheyenne Bryant – cunoscut drept Antrenorul B pentru membrii distribuției – fanii vor fi uimiți de cantitatea de creștere pe care a suferit-o Ryan de la ultima sa apariție publică.

„Ryan s-a prezentat într-un mod în care oamenii nu l-au văzut niciodată prezentându-se”, a declarat Dr. Bryant pentru tabloidul britanic The Sun într-un interviu recent.

Ryan Edwards la MTV
Ryan Edwards se întoarce la MTV. Ai fost avertizat. (Fotografie prin MTV)

„Trebuie să spun că cea mai mare creștere ar trebui să revină lui Maci, Ryan și Bentley”, a continuat antrenorul B.

„Știi, nu au fost capabili să fie copărinți de ani de zile și au tăcut.

„Bentley s-a aflat la capătul scurt al bățului, nu a obținut cu adevărat o relație sănătoasă de părinți, iar asta i-a afectat relația cu tatăl său”.

Bentley Edwards spune că nu are nicio legătură cu tatăl său. (Fotografie prin MTV)

Dr. Bryant spune că spectatorii vor fi șocați de cantitatea de creștere pe care Ryan o afișează în aceste zile.

Ea spune că, împotriva oricărui pronostic, Ryan și Maci au fost „capabili să vină cu un mediu foarte frumos de co-parenting. Și Bentley a fost, de asemenea, capabil să fie martor și să facă parte din ea la fel de bine ca Taylor.

Da, chiar și soțul lui Maci, Taylor McKinney, este cu Ryan în aceste zile. Acum, asta e progres!

Taylor McKinney despre Teen Mom
Taylor McKinney s-a dovedit a fi un soț atent. O face aici cu Maci Bookout. (Fotografie prin MTV)

„[Ryan] a muncit din greu”, a spus Antrenorul B, adăugând:

„Este una dintre sesiunile mele preferate și una dintre scenele mele preferate pe care le-am filmat pentru că a fost profundă și a uimit pe toată lumea”, a continuat ea.

„A fost atât de mișto să-l văd pe Ryan în spațiul în care își dorea cu adevărat această relație cu Bentley și nu avea instrumentele pentru a o face și extrem de deschis către succes. Știi, „Cum fac? Îmi doresc atât de mult.”

Fotografie cu Ryan Edwards pe MTV
Ryan Edwards a fost la dezintoxicare de multe ori de-a lungul anilor. Sperăm cu adevărat că este mai bine acum. (Fotografie prin MTV)

O persoană din interiorul producției spune pentru The Ashley’s Reality Roundup că Ryan pare a fi un bărbat schimbat.

„Ryan devine foarte emoționat în timpul segmentului”, a declarat o sursă pentru The Ashley.

„Oamenii nu l-au mai văzut niciodată pe Ryan așa”.

Ryan Edwards, în remediere?
Ryan Edwards s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri. Să sperăm că totul este curat și sobru acum. (Fotografie prin MTV)

Așa că bănuim că reuniunea Family Reunion va conține câteva surprize mari – prin amabilitatea unui tip care nici măcar nu a fost în emisiune!

Hei, s-ar putea să nu aibă prea mult de-a face cu ceea ce fanii au văzut în acest sezon, dar cu siguranță va fi un moment cu adevărat plăcut publicului!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fiul de 14 ani al lui Anne Heche rupe tăcerea în legătură cu moartea actriței

Kanye West le cere paparazzilor să nu-l mai filmeze