in

Disputa Loren și Alexei primește aviz juridic: stai, au dreptate părinții lui???

Săptămâna trecută, Loren și Alexei: după cele 90 de zile telespectatorii i-au văzut părinții trăgându-se în timpul călătoriei în Israel.

Sunt împotriva ideii unei mișcări și nu se opun în mod inteligent. Dacă ceva, ei o alungă.

Atât Marlene, cât și Bryan l-au frecat pe Alexei în mod deosebit în mod greșit. Nu-i plăcea să-i audă tratându-și pământul ca și cum ar fi nelocuit sau nedemn de familia lui.

Cu toate acestea, potrivit unui expert, părinții lui Loren ar putea avea dreptate. Doar unul, dar totusi.

Kathleen Martinez este avocat pentru imigrare. Dacă urmăriți știrile 90 Day Fiance la fel de comic ca și noi, atunci numele lui este familiar.

Vorbit cu In legatura saptamanal săptămâna aceasta să-și ofere părerea juridică asupra întregii mizerii cu Loren, Alexei, Bryan și Marlene.

Dacă Loren ar fi clientul tău, te-ar sfătui să te reconsideri din același motiv pe care l-a adus Bryan: legile privind custodia.

Mai simplu spus, ori de câte ori decideți unde să vă mutați, acceptați un întreg set de reguli potențial foarte diferite despre proprietate, comportament, căsătorie și custodia copiilor.

„Israelul are niște legi dure privind custodia”, a caracterizat Martinez.

El a adăugat că „Dacă Loren și Alexei ar divorța acolo, Loren își folosește legile și sistemul lor, astfel încât să folosească legile de custodie ale Israelului”.

Martinez a continuat spunând: „Nu ar fi recomandabil să divorțezi acolo și să treci prin proceduri de custodie”.

Adică, a adăugat el, „dacă ar fi clienta mea”. Ceea ce Loren nu este.

Nu este că Israelul este un fel de iad fără lege. Deși sunt multe de spus despre celelalte politici ale țării, legile sale privind familia și custodia au avantaje și dezavantaje la fel ca în altă parte.

Martinez a explicat că sistemul juridic este foarte complicat, iar deciziile privind custodia pot fi extrem de situaționale.

„Israelul folosește doctrina vârstei fragede”, a remarcat el, „care presupune că este în interesul lor ca copiii sub 6 ani să fie plasați la mama lor”.

Acest lucru ar părea să o favorizeze pe Loren în cazul unui ipotetic divorț, nu?

„Cu toate acestea, se poate depune recurs”, a avertizat mai târziu Kathleen Martinez.

Deci, ca să fie clar, nu pare că ar spune că Loren și-ar arunca familia dacă s-ar muta în Israel.

Mai degrabă, el explică doar că incertitudinea legilor țării privind custodia și ce rezultat ar avea pentru familia lor o fac nerecomandabilă. Din punct de vedere juridic personal.

Acest lucru se aliniază în special cu preocupările lui Bryan.

Ea i-a spus fiicei ei că trebuie, cel puțin, să se uite la legile Israelului privind custodia înainte de a lua în considerare o mutare.

Nimeni nu vrea să-și imagineze că căsătoria lor fericită se va încheia, darămite în termeni răi. Dar se pot întâmpla divorțuri amare, chiar și cuplurilor fericite. Probabil, mai ales la cuplurile fericite.

Dar asta nu este același lucru cu a spune „hei, Bryan a avut dreptate, împachetează-l”.

În primul rând, a continuat să spună că totul este greșit. El i-a părut – pentru Loren și pentru privitori – ca ignorant în diverse legi. Să-ți imaginezi că orice țară, în afară de a ta, are politici de custodie barbare este nu Arata bine.

Și suna jignitor. Nimeni nu te va lua în serios când vorbești așa.

A doua mare problemă cu toate acestea este că Bryan nu este un avocat pentru imigrare care doar evaluează un articol. Este tatăl ei.

El îl aude pe tatăl său spunând că căsătoria lui ar putea fi condamnată. Asta nu poate face față unei mișcări. Și că familia lui se dezlănțuie. Evident, asta trebuie să doară.

Uneori, chiar și cele mai înțelepte și mai informate mesaje au nevoie de mesagerul potrivit.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Drew Barrymore își bate joc de reputația proastă a lui Leonardo DiCaprio

Sha’Carri Richardson a fost îndepărtată de la zborul American Airlines