in

Cumpără cele mai bune salopete din denim, plus patru moduri elegante de a stila look-ul

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Anul 2023 este plin de tendințe noi și proaspete, iar denimul face parte din distracția modei. Salopetele din denim, în special, au fost purtate pe piste și trotuare de celebrități, it-girl-uri din modă și iconițe de stil de pretutindeni.

Dacă vrei să intri în tendința modei, dar nu știi cum să coafezi treningurile, ești în locul potrivit. Am adunat câteva dintre salopetele noastre preferate din denim de la Good American, Revolve și altele, plus toate gențile, bijuteriile, îmbrăcămintea exterioară și pantofii de care aveți nevoie pentru a stila look-ul. Indiferent dacă vrei să porți o salopetă din denim casual sau pentru o ieșire de noapte, am creat un look pentru orice tip de ocazie.

Derulați mai jos pentru patru moduri șic de a îmbrăca în sus și în jos salopete din denim.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Larsa Pippen pozează cu Marcus Jordan în fața cămășii lui MJ, Trolling Scottie?!

Chelsea Houska șochează fanii: nu-l mai urăsc pe Adam Lind!