in

Cum să urmărești anunțul nominalizărilor la Oscar 2023

Să înceapă oficial numărătoarea inversă până la premiile Oscar.

Fanii vor afla în curând care dintre cele mai mari filme și vedete de cinema din acest an ar putea lua acasă premiile la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei, deoarece nominalizările la Oscar 2023 vor fi anunțate pe 24 ianuarie.

Lista nominalizărilor din acest an va include cu siguranță o concurență acerbă, deoarece lista scurtă a premiilor Oscar 2023 a dezvăluit că filme precum Avatar: Calea apei, Top Gun: nonconformist, Babilonul, Elvis Și Balena ar putea merge cap la cap în categorii precum Cel mai bun machiaj și coafură, Cele mai bune efecte vizuale și multe altele.

Și dacă Globurile de Aur și Premiile Critics’ Choice 2023 au anticipat ceva, este că filme precum Familia Fabelman, Banshees din Inisherin Și Totul peste tot deodată s-ar putea chiar să ia acasă unele dintre cele mai importante premii ale serii.

Ca să nu mai vorbim de stelele ca Austin Butler, Michelle Yeoh Și Brendan Fraser ar putea obține primele nominalizări la Oscar după ce au luat acasă Globurile de Aur și câștigurile Critics’ Choice la categoriile Cel mai bun actor și actriță.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vedeta din „M3GAN”, Violet McGraw, contractul minorului dezvăluie un salariu mare, beneficii

Licențiatul debutează, lăsând un pretendent într-o durere imediată