in

Chunli Zhao, în vârstă de 67 de ani, arestat într-un atac în masă în California, cu șapte morți

Șapte persoane au murit luni într-un atac în masă în Half Moon Bay, California. Suspectul, Chunli Zhao, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat după ce a condus la o parcare a poliției și a încercat să se predea.

Șeriful din județul San Mateo, Christina Corpus, l-a identificat pe suspect ca fiind Chunli Zhao, în vârstă de 67 de ani, și a spus că a lucrat la unul dintre locurile de împușcare. Corpus a sunat pepinierele site-ului și alți oficiali au spus că acestea sunt conduse de muncitori agricoli. Presa locală a descris cel puțin una ca fiind o fermă de ciuperci.

Patru persoane au murit într-o locație, alte trei găsite în apropiere

Deputații care au răspuns la un apel au găsit patru oameni morți și o a cincea victimă cu răni care pune viața în pericol în prima locație din Half Moon Bay, apoi au găsit încă trei morți într-o altă locație din apropiere, a declarat Corpus la conferința de presă.

Zona rurală a fost lovită recent de o serie de furtuni puternice care au cauzat pagube mari, afectând muncitorii migranți din zonă, au spus susținătorii lucrătorilor agricoli. O serie de râuri atmosferice în cele trei săptămâni de după Crăciun a ucis 20 de oameni în tot statul.

Videoclipul de pe ABC 7 din Bay Area arăta arestarea în timp ce doi bărbați în civil și un ofițer în uniformă, cu armele scoase, au ordonat bărbatului să iasă din mașină. Suspectul a ieșit, a fost aruncat la pământ și a căutat arme. Mai mulți ofițeri în uniformă au ajuns rapid la fața locului cu pistoale lungi.

Suspectul cooperează cu anchetatorii, dar un motiv nu a fost încă stabilit, a spus Corpus. În mașina sa a fost găsit un pistol semiautomat, a adăugat el.

Această împușcătură a avut loc la doar câteva zile după o altă împușcătură în masă în orașul Monterey Park din California de Sud, care a ucis 11 persoane.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Angela Deem amenință că o va seduce pe Jovi Dufren după ce cere divorțul de Michael

AEW îl onorează pe Jay Briscoe cu un meci tribut după moartea tragică