in

Angela Bassett, Colin Farrell și alții reacționează la nominalizările la Oscar 2023

Și premiul pentru cea mai bună reacție îi revine…

După Allison Williams Și Riz Ahmed a anunțat nominalizații la Oscar 2023 pe 24 ianuarie, mai multe vedete și-au exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare, inclusiv Angela Bassetto.

„Aceasta dimineață este un pic specială în casa Bassett Vance cu vestea nominalizării mele la Oscar”, actrița, care este pregătită pentru rolul secundar în Pantera neagră: Wakandan pentru totdeauna i-a spus el lui E!. „Ceea ce m-a atras la fiecare dintre femeile pe care le-am portretizat de-a lungul carierei mele este puterea, compasiunea, rezistența și puterea lor. Wakanda Pentru totdeaunaRegina Ramonda este un personaj care mi-a atins spiritul pentru că este o mamă și un lider care trebuie să aibă grijă de națiunea ei îndurerată la fel de mult cât îi pasă de familia ei îndurerată. Ramonda este o scrisoare de dragoste care reflectă și recunoaște ceea ce facem noi femeile în fiecare zi. Au fost atât de multe de desfășurat ca actriță pentru că este o poveste genială, împreună cu o mulțime de talent în fața și în spatele camerei de filmat.”

Ea a continuat: „Sunt recunoscătoare Academiei pentru că m-a inclus într-un grup minunat de actrițe. Felicitări colegilor mei Wakanda Aplica pentru totdeauna – Ryan Coogler, Ruth E. Carter, Prietenul Camillus, Joel Harlow, Rihanna, Teme, Ludwig Goransson, Geoffrey Baumann, Craig Hammack, R. Christopher White Și Dan Sudick. Abia aștept ziua de 12 martie, când ne bucurăm și sărbătorim împreună.”

Colin Farrell și-a împărtășit entuziasmul.

„Sunt foarte recunoscător Academiei pentru toată dragostea pe care a împărtășit-o Banshees distribuție și echipaj”, actorul, care este pregătit pentru rolul principal în Banshees din Inisherina spus el într-o declarație pentru E!. „De asemenea, sunt onorat să fiu egalat cu colegii mei candidați. Sincere felicitări tuturor băieților!”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un împușcător de masă din Northern CA care a ucis 7 arestați într-un videoclip dramatic

Amy Robach: Holy F%$K, TJ Holmes este un Dirtbag total!