in

Amy Robach: Holy F%$K, TJ Holmes este un Dirtbag total!

Potrivit unui nou raport, Amy Robach pur și simplu nu-i vine să creadă că bărbatul cu care și-a înșelat soțul nu are o busolă morală puternică.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această poveste, o scurtă recenzie:

Robach este co-gazdă GMA3 (un spin-off al show-ului de dimineață extrem de popular de la ABC) împreună cu TJ Holmes.

La sfârșitul lunii noiembrie, au apărut fotografii cu reporteri făcând canotaj în nordul statului New York, în ciuda faptului că ambii erau căsătoriți de ani de zile.

La scurt timp după ce aceste fotografii pline de viață au devenit virale, Holmes și Robach au fost scoși din aer de directori în timp ce efectuau o investigație internă.

Apoi, au fost concediați.

Nici Robach, nici Holmes (care a cerut recent divorțul de soția, Marilee Fiebig) nu au comentat public presupusa lor aventură sau juponul roz.

Dar un articol tulburător publicat de The Daily Mail cu câteva zile în urmă se pare că l-a lăsat pe Robach să se clatine.

Este posibil ca Amy Robach și TJ Holmes să-și fi înșelat soții să fie împreună. Ei par a fi îndrăgostiți.

După cum a fost detaliat anterior pe acest site, Holmes s-a întâlnit cu Fiebig de mai multe ori.

În 2015, se presupune că a început să se culce cu coordonatorul ABC News, Jasmin Pettaway… care avea doar 24 de ani la acea vreme, în timp ce Holmes avea 37 de ani.

În cel puțin o ocazie, o persoană din interior spune că Holmes și Pettay au avut relații sexuale în biroul lui cu câteva ore înainte de difuzare.

„Au făcut sex și știu că după aceea a fost confuză cu privire la ce însemna asta”, a scris Daily Mail, adăugând că relația „a dispărut în cele din urmă”.

Și era, de asemenea, extrem de nepotrivit.

NEW YORK, NEW YORK – 17 MAI: TJ Holmes participă la 2022 ABC Disney Upfront la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

În general, sursa Daily Mail a avut foarte câteva cuvinte amabile de spus despre ancoră de lungă durată.

„A fost un prădător care a profitat din plin de poziția sa și a fost nesăbuit”, spune această persoană pentru Daily Mail.

„A fost primul loc de muncă real al lui Jasmin în televiziune și a fost o mare problemă pentru ea. Căuta un mentor și a contactat mai multe persoane.

„TJ a fost cineva care a fost receptiv, dar a abuzat absolut de poziția de încredere”.

La naibahuh?

The Sun raportează acum că Robach a avut aceeași reacție de bază când a aflat despre jocurile sexuale anterioare ale iubitului ei, în timp ce a fost surprinsă de faptul că și-a pierdut slujba din cauza slujbelor lor.

„Ea cu siguranță nu a anticipat că relația lor va provoca tulburări majore, în afara propriei ei căsnicii”, a spus o persoană din interior pentru această instituție.

„Nu se aștepta ca toate acestea să izbucnească într-un scandal”.

Sursa adaugă că, în timp ce avocații lui Holmes și Robach sunt în contact cu ABC în timp ce își elaborează potențiala ieșire, cazurile lor sunt tratate separat de echipele lor respective.

Amy Robach și TJ Holmes sunt fotografiați aici pe platou. De asemenea, le place să fie în pat împreună, auzim.

Poate că cel mai deranjant pentru Robach, spune The Sun, este că nu avea idee despre „amploarea” aventurilor din trecut ale lui Holmes.

Pentru a fi clar, ea și Holmes sunt încă angajați la ABC… tocmai au fost scoși din aer.

„Nu sunt încă rezolvate, dar nu mă aștept ca TJ să revină”, a declarat un insider pentru Page Six săptămâna trecută, menționând că ambele părți s-au unit în timpul negocierilor și a concluzionat:

„Ei vor ca Amy să rămână și să facă parte din lucrurile de acolo, dar probabil nu în „GMA3”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Angela Bassett, Colin Farrell și alții reacționează la nominalizările la Oscar 2023

George Foreman trage înapoi acuzatorului cu un contracost