in

11 cadouri de Ziua Îndrăgostiților de cumpărat pentru tine, care nu sunt doar flori

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! face un comision la achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Știu că încă ieșim din sezonul sărbătorilor și ne adaptăm la tot Anul Nou, dar ghici ce? Cumva, timpul a trecut din nou și Ziua Îndrăgostiților este la doar câteva săptămâni. Pentru unii, aceasta este o vacanță complicată; indiferent dacă ați văzut sau nu pe cineva, cât de mult sunteți împreună sau cât de mult ați fost despărțiți, poate să arunce cu adevărat acea zi la mijlocul lunii februarie.

Poate că te ocupi de primul tău singur după un timp. Poate vă uitați la altul în care turnați un pahar mare de vin pentru unul. Poate că nici nu îți pasă deloc! Dar dacă există un lucru asupra căruia toată lumea poate fi de acord, acesta este: orice oportunitate de a avea grijă de tine este una bună. Și Ziua Îndrăgostiților se întâmplă să fie o Grozav unu.

La urma urmei, de ce să spui cuiva ce să-ți dea, când poți să-l lași să te prindă că faci asta? Alternativ, de ce lăsați o zi arbitrară să vă dea blues? Ești prea bun pentru asta.

Răspunsul la toate, ca de obicei, este să-ți cumperi niște cadouri. Așa că am adunat această listă de cadouri de lux, răsfăț și pur și simplu distractive pe care să ți le oferi de Ziua Îndrăgostiților anul acesta. Sau când! Crede-mă: meriți.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul Islanders Brock Nelson trage un dinte în timpul unui joc de hochei

Sutton Stracke: Tocmai ai dezvăluit că Lisa Vanderpump se întoarce la The Real Housewives of Beverly Hills?