in

Ye ia masa cu „soția” Bianca Censori și North West la Nobu

În urma unor rapoarte conform cărora Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit într-o ceremonie de nuntă neoficială, perechea a fost văzută în legătură cu North West!

Aparenta întâlnire a avut loc duminică și fotografii au fost obținute de la Mail zilnic. Deși nu este clar dacă a fost sărbătorită o ocazie specială, se pare că North se întâlnea pur și simplu cu tatăl său și cu noul său iubit.

Cei doi au cunoscut North West și un prieten

Ye și Bianca, un designer australian de Yeezy în vârstă de 27 de ani, au fost văzuți în mod special sosind la Nobu. În timp ce modurile cuplului erau de-a dreptul atrăgătoare (mulțumită cizmelor cu blană ale Biancăi), o aparentă formație de nuntă pe care Ye și-a atârnat-o pe degetul ei inelar stâng a atras cea mai importantă atenție.

La scurt timp după aceea, North, care era însoțită de o prietenă, a fost escortată de echipa ei de securitate la restaurantul binecunoscut.

Vezi mai jos câteva dintre fotografii.

Se știu puține despre relația dintre Ye și Bianca Censori

Fanii i-au fost prezentați pentru prima dată Biancai Censori când a fost descrisă ca o „femeie misterioasă” care a fost văzută cu Ye, ca Camera din umbră raportate anterior. Cu toate acestea, ea a fost identificată în curând drept Bianca Censori și, în cele din urmă, rapoartele au indicat că au avut „un fel de ceremonie”, deși căsătoria nu fusese oficializată în ochii legii.

La sfarsit, Paradă a raportat că familia Biancai a fost „super fericită” pentru cuplu, așa că se pare că lucrurile merg bine. De fapt, sora Biancăi, Angelina Censori, a spus: „Este o veste foarte incitantă atât pentru sora mea, cât și pentru familie”.

Sperăm că North este de acord și i-a plăcut noul partener al lui Ye!

Ce părere ai despre Ye și Bianca să fie zărite cu North în Nobu? De asemenea, crezi că cuplul va fi observat în curând împreună cu ceilalți copii ai lui Ye — Saint, Chicago și Psalm —?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pete Davidson îi îndepărtează tatuajele lui Kim Kardashian, încercând să „șteargă” trecutul pe fondul unei noi relații cu Chase Sui Wonders

„Insula iubirii” Timmy Pandolfi spune că romantismul s-a stins cu Zeta Morrison, așa că s-au despărțit