in

„Testele de virginitate” ale TI asupra fiicei au fost pronunțate ca probe inadmisibile

Un judecător federal a pronunțat un „câștig cheie” în procesul civil al TI și Tiny Harris împotriva MGA Entertainment. După cum a raportat Rolling Stone, procesul va exclude utilizarea „testelor de virginitate” inițiate de rapper asupra fiicei sale Deyjah Harris.

MGA Entertainment a depus recent o moțiune pentru a folosi testele ca dovezi în proces

Potrivit publicației, MGA Entertainment a depus o moțiune joi seară. Și el „a cerut instanței permisiunea de a arăta juraților” filmări ale „luptei în familie” care a urmat după ce T.I. a dezvăluit că și-a dus fiica la ginecolog pentru a confirma că himenul ei era încă intact. Momentele au fost înregistrate în reality show-ul VH1 al cuplului TI & Tiny: Forfotă între prieteni și familie.

Eu zic: „Uite, doctore, ea nu călărește, nu merge pe bicicletă, nu face sport. Doar verifica himenul, te rog, și adu-mi rapid rezultatele înapoi.

La acea vreme, rapperul a primit o reacție puternică din partea telespectatorilor. Și ea a explicat mai târziu că „glumea”, adăugând că comentariile ei au fost „înțelese greșit” de telespectatori.

Judecătorul a mai decis că procesul va exclude alte probe din viața personală a rapperului. Aceasta include „consumul lui de canabis”.

Un avocat MGA a susținut că clipurile ambelor vor fi folosite în proces. Și ea a adăugat că clipurile arată de ce compania nu și-ar modela păpușile „LOL Surprise OMG” după familie.

Avocatul oponent a putut să redea video după video după videoclip, nu doar cu OMG Girlz, ci și cu întreaga familie arătând grozav, arătând ca întreaga familie americană și există atât de multe videoclipuri pe rețelele sociale, atât de multe motive pentru care MGA nu ar vrea să facă o linie de păpuși cu acești oameni, că doar creează o impresie falsă pentru juriul.

Judecătorul de la tribunalul districtual american James V. Selna a respins moțiunea. Și a explicat că clipurile au fost difuzate după ce au fost lansate păpușile LOL Surprise OMG. Și a adăugat că videoclipurile despre consumul de canabis ale TI nu ar fi „relevante pentru nicio problemă în acest caz”.

Cea mai recentă decizie a Selnei vine după ce ea „a exclus anterior dovezile privind antecedentele penale ale TI”. Potrivit Rolling Stone, judecătorul „a vrut să evite orice „discredit” al părților implicate în procesul civil”.

Citiți mai multe despre cazul Harris v MGA Entertainment

Potrivit publicației, cuplul nu a dat o cifră cu privire la suma monetară pe care o caută. Dar ei au explicat că MGA a făcut „milioane” furând „numele, imaginea și ținuta comercială” OMG Girlz.

Joi, Tiny Harris a luat atitudine și și-a împărtășit gândurile despre asemănările dintre grupul de fete și păpuși.

Această păpușă este prea cunoscută. Ținuta pentru mine este mare lucru. Nu aș fi aici dacă nu ar fi marca OMG, toate coincidențele diferite, ținuta pe care am creat-o. Această ținută specială a fost concepută, creată, făcută manual, dacă vreți, pentru turneul fetelor… Afirm pur și simplu că acest brand a fost dezamăgit.

Jennifer Keller, un avocat al MGA Entertainment, a răspuns.

Acest caz este despre lăcomie. Iată ce este. Este un șoc.

este de așteptat să ia atitudine în această săptămână, după cum a raportat Rolling Stone.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anna Duggar continuă să-l viziteze pe Josh în închisoare, punându-și copiii în pericol grav

NYPD neagă că a spionat fanii Drake la concertul Apollo Theatre