in

Scurgeri de clipuri cu o performanță de 24 de milioane de dolari în Dubai îi entuziasmează pe fani

Beyoncé Fanii din întreaga lume s-au bucurat tot weekendul după ce participanții la un concert numai pe invitație din Dubai au ignorat politica „fără înregistrare”. The Renaştere cântăreața a evoluat la Grand Reveal Weekend of Atlantida cea Reală– al doilea hotel Atlantis din țară.

După patru ani în afara scenei, Beyoncé a uimit oaspeții și fanii cu ținute uimitoare, voci curate, un set perfect îngrijit și o apariție surpriză a lui Iedera Albastra.

Mai multe surse, inclusiv Vibrație Și Bloomberg, a raportat că i s-au oferit 24 de milioane de dolari pentru concertul de o oră. Între timp, Poșta zilnică raportează că a fost plătită cu 35 de milioane de dolari. Beyoncé și The Atlantis Royal nu au confirmat numărul de plată.

Cu câteva zile înainte de show-ul din 21 ianuarie, audio despre Beyoncé care se presupune că repetă a fost difuzat online.

În ziua evenimentului, se pare că oaspeților li s-au oferit plicuri destinate să-și păstreze telefoanele în siguranță, per Tăiere. Dar participanții, neputând rezista magiei lui Bey, au ascuns filmări care au fost imediat postate online.

Beyoncé a împodobit covorul la eveniment pentru prima dată purtând o rochie aurie strălucitoare, cu decupaje transparente, care i-a trecut de la talie până la glezne. Ea a adăugat aspectului ei o acoperire groasă, asortată de culori, degetele mari blond ondulate și cercei atârnați.

Divertisment în seara asta relatează că înfățișarea ei, de la covor până la scenă, a reflectat modele de la Dolce & Gabbana, Atelierul Zuhra din Dubai, Nicolas Jebran din Liban și Frolov din Ucraina.

DUBAI, Emiratele Arabe Unite – 21 IANUARIE: Fotografie de Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images pentru Atlantis The Royal)

Beyoncé interpretează melodii clasice, scoate în evidență Blue Ivy și ia aer în Dubai

Un mare foc de artificii a deschis spectacolul Beyoncé s-a ridicat de sub scenă în fața unui soare mare de scenă. Ea a purtat o rochie galbenă strălucitoare în timp ce cânta melodia Etta James din 1960 La sfarsit.

Al doilea Divertisment în seara asta, Spectacolul a prezentat o orchestră de 48 de persoane, formată exclusiv din femei, numită Firdaus și un grup de dansuri din Liban, format din toate femeile, numită The Mayyas, care a câștigat America are talent în 2022.

Beyoncé a interpretat clasice precum extensia XO, indragostit nebuneste, Și Fată cu pielea brună. iedera Albastra, purtând un costum roșu, a urcat pe scenă pentru a cânta Fată cu pielea brună cu mama.

Când copila de 11 ani a început să facă o coregrafie virală TikTok pentru cântec, Bey a întrerupt-o aparent cu o mișcare a mâinii și mângâind pe treptele lungi ale lui Ivy. Twitter încă închide acel clip în timp ce laudă momentul în care Beyoncé l-a tras pe Blue pentru o îmbrățișare.

Beyoncé și-a încheiat spectacolul cu încă o rundă de artificii, în timp ce se înălța spre cer, legată de un stâlp gros de metal.

Performanța lui Beyoncé a determinat celebritățile să zboare în Emiratele Arabe Unite

În timp ce cea mai mare parte a lumii s-a bucurat de spectacol prin intermediul clipurilor scurse, multe celebrități adorate au prins magia în persoană. Unele dintre celebritățile prezente au fost: Nia Long, Chloe Bailey, Halle Bailey și iubitul DDG, Terrance J, Letitia Wright, Kendall Jenner și Winston Duke.

Adevărate gospodine din Dubai Vedetele Chanel Ayan și Lesa Milan au împărtășit și ele momente din noaptea emblematică.

Jay-Z a apreciat și talentele soției sale dintr-un stand privat raportat.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amber Portwood: EXCEPȚĂ de la Teen Mom The Next Chapter?

Donald Trump îl angajează pe avocatul Powerhouse Joe Tacopina