in

Noua tunsoare Bob a lui Hailey Bieber va influența aspectul tău de iarnă

Hailey Biber a intrat în mentalitatea „an nou, nou eu” cu cea mai recentă schimbare de imagine.

Fondatorul Rhode Skin și-a luat rămas bun de la stilul ei de împletitură până la piept și a dezvăluit o tunsoare dramatică. Ea și-a arătat noul ei aspect îndrăzneț pe un TikTok de pe 21 ianuarie, subtitrăndu-și în mod obraznic videoclipul, „Oops”.

Hailey și-a tachinat mai întâi cei 11 milioane de urmăritori, pornind clipul scurt cu un prim-plan al pantofilor ei albaștri și al pantalonilor largi. Apoi a îndreptat camera spre curtea din spate, înainte de a-și dezvălui dramatic transformarea.

Modelul și-a rotit tăietura rece dintr-o parte în alta și și-a arătat bob-ul din diferite unghiuri. Ea și-a combinat coafura șic cu ochelari de soare maro și o jachetă de piele neagră supradimensionată, cu logo-ul Universității din Miami, gravat în verde strălucitor și portocaliu.

Nu a durat mult până când fanii lui Hailey au leșinat la noul ei look, o persoană comentând: „Literal, fiecare fată se va tunsa acum lol”.

Un alt utilizator a scris: „Ei bine, fetele aleargă la coafor în timp ce vorbim”, altcineva adăugând: „Arata proaspăt și minunat, te iubesc”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Donald Trump îl angajează pe avocatul Powerhouse Joe Tacopina

Anna Duggar continuă să-l viziteze pe Josh în închisoare, punându-și copiii în pericol grav