in

Look-ul lui Kylie Jenner, Lion Head, la Săptămâna Modei de la Paris te va face să urli

Intră acolo, nu.

Cel puțin asta ne rămâne de spus după ce am văzut toate look-urile care învârt capul de la vedetele care au participat la spectacolul couture de primăvară 2023 al lui Schiaparelli în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Printre acele ansambluri rock care au oprit spectacolul în timpul evenimentului din 23 ianuarie s-au numărat nimeni altul decât Kylie Jenner Și Cat Doja.

The Kardashians vedeta a purtat o rochie fără bretele din catifea neagră, împodobită cu un accesoriu obligatoriu: un cap de leu fals cocoțat pe umăr direct din colecția couture a designerului. Pentru a completa look-ul, Kylie a purtat și pantofi schiaparelli negri, cu vârfuri aurii.

Dar nu a fost singura care a întors capetele pentru că și Doja a venit într-un mod inedit. Câștigătorul Grammy a sosit cu vopsea roșie pentru corp din cap până în picioare, acoperită cu 30.000 de cristale Swarovski, care au fost aplicate de mana.

Artist de machiaj celebru Pat McGrathcare a lucrat cu artistul, a împărtășit o perspectivă asupra procesului amplu necesar pentru a obține aspectul genial al lui Doja.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fanii Cowboys se angajează într-o ceartă sălbatică la AT&T Stadium Playoff Watch Party

Amber Portwood: EXCEPȚĂ de la Teen Mom The Next Chapter?