in

Kylie Jenner împărtășește primele fotografii cu ea și fiul lui Travis Scott

Cu zile rămase până la prima ei aniversare, Kylie Jenner a împodobit internetul cu fotografiile ei de prima vedere și Travis Scottfiul lui. De când a născut pe 2 februarie 2022, antreprenoarea în frumusețe a ținut fața celui de-al doilea copil departe de ochii publicului.

Între timp, Jenner nu s-a ferit să împărtășească mici actualizări despre primul lor copil, inclusiv numele ei, fotografiile fără chipul ei și experiența ei cu a doua ei sarcină și recuperarea postpartum.

Kylie a împărtășit o poveste pe Instagram la doar câteva zile după nașterea ei, dezvăluind că l-a numit bebelușului Wolf Webster. Dar în cea mai recentă ei dezvăluire din weekend, Jenner a împărtășit un nume nou-nouț pentru ultimul lor pachet de bucurie: Aer.

Când imaginile cu Aire au început să circule, Kylie a accesat secțiunea de comentarii a celei mai populare pagini de fani IG, @kyliesnapchat, pentru a aborda pronunția numelui ei.

„Pronunțat „aria” ca miliardar”, a transmis contul @kyliesnapchat în subtitrarea unei capturi de ecran a ajutorului de pronunție al lui Kylie.

Fiul dispărut Travis Scott dezvăluie fotografii postate de Kylie, fanii discută despre zvonuri despre despărțire

Dezvăluirea fotografiei lui Kylie, care a inclus patru în total și două cu ea, nu a inclus niciuna cu tatăl, Scott. Și fanii au observat cu siguranță! În urmă cu trei zile, a apărut un thread Reddit care evidențiază decizia lui Kylie de a-l elimina pe Travis dintr-un depozit de fotografii de Ziua Recunoștinței.

Cu câteva zile înainte de începutul noului an, Săptămânal american a raportat că Jenner și Travis și-au încheiat relația și și-au petrecut vacanțele separate.

O sursă a declarat pentru presa:

„Kylie și Travis au ieșit din nou, trebuiau să petreacă vacanțele împreună, dar ea a mers la Aspen să fie cu familia și prietenii ei acolo. Acest lucru sa întâmplat de multe ori înainte; se știe că sunt din nou, din nou, dar rămân mereu prieteni și părinți grozavi.

Travis nu a postat pe feedul său de Instagram din 14 decembrie și nu a reacționat online la rapoartele de despărțire sau fotografiile lui Aire.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Adevăratele gospodine din Salt Lake City: cea mai mare schimbare de distribuție din sezonul 4?!?

Fanii Cowboys se angajează într-o ceartă sălbatică la AT&T Stadium Playoff Watch Party