in

Fiica Lisei Marie Presley, Riley Keough, este mamă, dezvăluie soțul

Lisa Marie, care a murit pe 12 ianuarie la Los Angeles, după ce a suferit un stop cardiac la domiciliul ei, a fost înmormântată lângă fiul ei, Benjamin Keoughs-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. Mormintele lor sunt situate în apropierea lui Elvis.

Pe lângă Riley și nepoata ei, Lisa Marie mai are în supraviețuire și fiicele ei mai mici, gemeni. Finley Aaron iubește Lockwood Și Harper Vivienne Ann Lockwood14 ani, precum și fratele său, Navarone Garciași mama lor, Priscilla Presley. Bătrâna de 77 de ani, acum străbunica, a vorbit și ea la memorial, citind un bilet scris de una dintre nepoatele sale, al cărui nume nu l-a numit.

„Nu am idee cum să-i spun mama în cuvinte”, a citit ea, „Adevărul este că sunt prea mulți. Lisa Marie Presley a fost o icoană, un model, un super-erou pentru mulți oameni din întreaga lume, dar mama ea a fost icoana mea, modelul meu de urmat, supereroul meu, în multe alte moduri. Nici acum, nu pot să transmit tot ce este de înțeles sau de știut despre ea, dar așa cum a spus ea întotdeauna, voi face tot posibilul.'”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Adams merge la schi cu soțul și fiica ei în California de Sud

James Cameron devine singurul regizor cu trei filme de 2 miliarde de dolari