in

Damar Hamlin participă la playoff-urile de la Buffalo Bills după stop cardiac

Damar HamlinUltima ieșire este o atingere totală.

Securitatea Buffalo Bills, care a fost spitalizată după ce a suferit un stop cardiac în timpul meciului din NFL din 2 ianuarie, a venit să-și susțină echipa personal pe 22 ianuarie, în timp ce jucau cu Cincinnati Bengals.

După cum se vede într-un clip pe care CBS l-a distribuit echipei Ciripit Pe 22 ianuarie, Hamlin a fost filmat în clădirea stadionului într-un vehicul de securitate. Clipul a fost asociat cu legenda „Bine ați venit acasă, @HamlinIsland”. Mama jucătorului NFL Nina și fratele lui mai mic Damir i s-a alăturat pe loc.

Într-un alt videoclip lansat în aceeași zi, Hamlin poate fi văzut stând într-o suită privată de pe stadion, unde arăta un simbol al inimii cu mâinile lui.

Ieșirea lui Hamlin vine la aproape trei săptămâni după ce a suferit un stop cardiac în timp ce Buffalo Bills se înfrunta cu Cincinnati Bengals. După ce a primit RCP timp de peste zece minute, Hamlin a fost transportat la un spital din apropiere în stare critică, iar oficialii au suspendat meciul.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tim Allen neagă că i-ar fi arătat lui Pamela Anderson „îmbunătățiri la domiciliu”

Amy Adams merge la schi cu soțul și fiica ei în California de Sud